Zoeken naar na sterilisatie man

na sterilisatie man
 
Ik ben man en krijg een sterilisatie Thuisarts.
De kans op zwangerschap na sterilisatie van de man blijft toch kleiner dan bij veel andere vormen van anticonceptie, zoals de anticonceptiepil, de spiraal of het condoom. Een sterilisatie is definitief. Een hersteloperatie is een moeizame aangelegenheid en veel mannen blijven daarna toch onvruchtbaar.
Sterilisatie bij de man en zaadonderzoek na sterilisatie.
Verder in Patiëntenfolders. Sterilisatie bij de man en zaadonderzoek na sterilisatie. In overleg met uw arts heeft u besloten om u te laten steriliseren, in medische termen heet deze ingreep een vasectomie. Er zijn verschillende mogelijkheden om ongewenste zwangerschap te voorkomen bijvoorbeeld de anticonceptiepil, het condoom en het spiraaltje.
Hersteltijd na sterilisatie bij man Ouders Online.
U bent hier. Home Forum Gezondheid Hersteltijd na sterilisatie bij man. Hersteltijd na sterilisatie bij man. 8 berichten / 0 nieuw. vr, 22/01/2010 1402.: Hersteltijd na sterilisatie bij man. Even anoniem, dat vindt mijn man ook fijner. Mijn man gaat binnenkort naar het ziekenhuis voor een sterilisatie.
Seks na sterilisatie vasectomie man.
Seks na sterilisatie vasectomie man. Vroeger of later komt het onderwerp bij de meeste stellen ter sprake: sterilisatie. Het gezin wordt als compleet beschouwd en sterilisatie van de man, of te wel vasectomie, lijkt dan een goede blijvende oplossing om zwangerschap te voorkomen.
Sterilisatie van de man vasectomie Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Er is een uiterst geringe kans dat de uiteinden van de zaadleiders weer aan elkaar groeien en er opnieuw doorgankelijkheid en dus vruchtbaarheid ontstaat. Na een hersteloperatie zijn drie op de tien mannen in staat een kind te verwekken. Meer informatie over de ingreep, de voorbereiding en de nazorg leest u in de patiëntenfolder Sterilisatie van de man foldercode: URO-704.
Pijn na sterilisatie bij een man Kenniscentrum Urologie Slingeland Ziekenhuis.
locatie en gang van zaken. Kenniscentrum Ziekte/Aandoening zaadblaasjes en zaadleiders pijn na sterilisatie Pijn na sterilisatie bij een man. Pijn na sterilisatie bij een man. Post-vasectomie pijn PVP. Ongeveer 5% van de patiënten houdt na een sterilisatie d.m.v. een vasectomie pijnklachten, de zogenaamde Post-vasectomie" pijn" PVP.
vasectomie of sterilisatie man.
Het voordeel van sterilisatie van de man is dat het een relatief lichte ingreep betreft, die poliklinisch onder lokale verdoving kan worden uitgevoerd. Sterilisatie heeft geen enkele invloed op uw seksueel functioneren. Benadrukt moet worden dat sterilisatie geen enkele bescherming biedt tegen seksueel overdraagbare aandoeningen zoals AIDS, gonorrhoe of syfilis. Om de kans dat u hiermee kunt worden besmet te verminderen, is het raadzaam ook na sterilisatie alsnog condooms te gebruiken.
Seks/klaarkomen na sterilisatie Huisarts.nl.
Niet meer volgen. Waarom mag je de eerste week na sterilisatie geen seks hebben of klaarkomen? Gemarkeer als spam. Geschreven door John. Beantwoord door 6 februari 2017 9 56. Ben je man of vrouw? Darmonderzoek: ben ik al aan de beurt?
Sterilisatie bij de man Patiëntenfolders 5359 Isala.
Stel in Annuleer. Na de ingreep. Belangrijk om te weten. Contact en verantwoording. Sterilisatie bij de man. Een sterilisatie vasectomie is een eenvoudige ingreep waarbij de uroloog de zaadleiders onderbreekt. Deze zeer veilige vorm van anticonceptie voorkomt dat zaadcellen het zaadvocht bereiken tijdens de geslachtsgemeenschap.
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Ziekenhuis.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.

Contacteer ons