Resultaten voor wat kost sterilisatie man

wat kost sterilisatie man
 
Sterilisatie van de man vasectomie Amphia Ziekenhuis.
Deze lukt echter niet altijd en vaak is door de sterilisatie uw vruchtbaarheid verminderd. Wanneer uw zorgverzekeraar de sterilisatie niet vergoedt, kunt u contact opnemen met de afdeling Zorgadministratie voor informatie over de kosten van de ingreep. Meer informatie over deze behandeling en na-controle vindt u onze folders.: Sterilisatie van de man vasectomie.
Sterilisatie bij de man.
Route en parkeren. Sterilisatie bij de man. Sterilisatie bij de man. Bij een sterilisatie bij de man worden beide zaadleiders operatief onderbroken vasectomie, waardoor het transport van zaadcellen vanuit de zaadballen testikels wordt geblokkeerd. Hierdoor wordt u onvruchtbaar. Een sterilisatie is in principe een onherroepelijke ingreep.
Sterilisatie: Nationale-Nederlanden.
Sterilisatie is een ingreep waardoor iemand onvruchtbaar wordt. Het ongedaan maken van een sterilisatie refertilisatie is ook mogelijk. Wat krijgt u vergoed in 2019? In de tabel hieronder ziet u wat uw aanvullende verzekering vergoedt. De datum van de eerste afspraak bij de medisch specialist is bepalend voor de vergoeding. Heeft u op die datum geen aanvullende verzekering met een vergoeding voor sterilisatie? Dan vergoeden we de kosten niet. Man: maximaal 400.,
Ik ben man en overweeg een sterilisatie Thuisarts.
Wat is sterilisatie? Als u geen kinderen meer wilt, is sterilisatie een blijvende en heel betrouwbare methode om zwangerschap te voorkomen. Sterilisatie van de man wordt ook wel vasectomie genoemd. Sperma bestaat uit zaadcellen en zaadvocht. De zaadcellen worden in de zaadballen gemaakt.
Sterilisatie en refertilisatie ONVZ Zorgverzekeraar. ONVZ. ONVZ.
Sterilisatie man: 350, Sterilisatie vrouw: 1.000, Maximaal, voor hele looptijd verzekering. Geen vergoeding voor hersteloperatie. Sterilisatie man: 400, Sterilisatie vrouw: 1.200, Maximaal, voor hele looptijd verzekering. Geen vergoeding voor hersteloperatie. 100% sterilisatie en hersteloperatie. 100% sterilisatie en hersteloperatie. Wat u zelf betaalt.
Sterilisatie bij de man urologie Gelre ziekenhuizen.
Route in ziekenhuis. Ziekenhuiszorg: wat betaalt u? Rechten en plichten. Voorbereiding bezoek Gelre Zutphen. Inschrijven en identificatieplicht Gelre Zutphen. Gesprek met arts. Aanmelden voor uw afspraak. Route in ziekenhuis. Transmuraal Regio Zutphen. Transmuraal Regio Apeldoorn. Apotheek Service Punt. Inlog GelreNet intranet. Werken bij Gelre. Over het Leerhuis. Visie op leren. Wie is Wie. Feiten en Cijfers. Summa en regulier. Instructie op papier. Hoe log ik in. Veelgestelde vragen Registratie 10-daagse. Compliment of Klacht. Werkbegeleider als coach. VPD 2017 Apeldoorn. Over de organisatie. Feiten en cijfers. Giften en donaties. Kwaliteit en veiligheid. Keurmerken en certificaten. Uw mening telt. Opleiden en wetenschap. Centres of Excellence. Werken bij Gelre. Leren bij Gelre. Contact en route. Werken bij Gelre. Werken bij Gelre. Sterilisatie bij de man urologie.
Sterilisatie van de man CWZ Nijmegen.
Sterilisatie van de man. Sterilisatie van de man. Algemene informatie patiƫnten. Sterilisatie van de man. Wat is sterilisatie? Sterilisatie vasectomie is een ingreep die er voor zorgt dat de zaadcellen niet meer in het zaadvocht terecht komen. Vasectomie is een definitieve vorm van anticonceptie. Na deze ingreep bent u onvruchtbaar. De sterilisatie kan ongedaan gemaakt worden. Deze ingreep heet een vaso-vasectomie. Hoe gebeurt een sterilisatie? Om te beginnen krijgt u twee verdovingsinjecties in de balzak links en rechts. De uroloog maakt daarna sneetjes links en rechts in de balzak. Hier pakt hij de zaadleiders op en haalt een stukje van beide zaadleiders weg. Daarna bindt hij deze af of schroeit ze dicht. De uroloog sluit de wondjes met hechtingen. De hechtingen lossen na ongeveer een week vanzelf op. De ingreep duurt ongeveer 20 minuten. Waar gebeurt een sterilisatie? Deze behandeling vindt plaats op de polikliniek onder plaatselijke verdoving. De ingreep kost 350, onder voorbehoud.
Kosten en verzekering Treant Zorggroep.
Meestal worden de kosten in rekening gebracht bij uw zorgverzekeraar. U kunt op de website van uw zorgverzekeraar inloggen met uw DigiD. Daar kunt u vinden wat wij hebben gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. Op de website www.dezorgnota.nl vindt u een duidelijke uitleg over ziekenhuisnotas en ziekenhuiskosten.
Kosten Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.
Houd rekening ermee dat een bezoek aan het ziekenhuis altijd valt onder je eigen risico. In 2016 kost het eigen risico 385 euro per jaar. Dit eigen risico is verplicht voor iedereen van achttien jaar en ouder. Het eigen risico gaat in op de dag dat je achttien jaar wordt. Vrijwillig eigen risico. Naast het verplichte eigen risico kan het zijn dat je een vrijwillig eigen risico met je zorgverzekeraar hebt afgesproken. Het vrijwillig eigen risico is maximaal 500 euro en komt bovenop het verplichte eigen risico van 385 euro. Geen medische noodzaak. Zorg zonder medische noodzaak bijvoorbeeld cosmetische chirurgie of sterilisatie is altijd uitgesloten van een vergoeding uit de basisverzekering.
Wachttijden en kosten.
Dat heeft te maken met de verzekeringsvoorwaarden van uw polis, maar ook met de afspraken die het ziekenhuis met de verschillende zorgverzekeraars maken. Wij informeren u er graag verder over in onze folder Ziekenhuiszorg, wat betaalt u? SJG Weert heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten over vergoeding van behandelingen.

Contacteer ons