Op zoek naar wat kost sterilisatie man?

wat kost sterilisatie man
 
Laurentius Ziekenhuis Roermond sterilisatie bij de man.
Tijdens de ingreep voelt u een wat trekkend gevoel in de liezen, omdat daar de zaadleiders doorheen lopen. De huid van de balzak wordt zo nodig gesloten met een oplosbare hechting. Meer informatie vindt u in de patiëntenfolder sterilisatie bij de man urologie.
Sterilisatie man Máxima Medisch Centrum. search. menu. close. eye. search. search.
Sterilisatie bij de man. Sterilisatie bij de man. Er zijn verschillende mogelijkheden om ongewenste zwangerschappen te voorkomen, bijvoorbeeld de anticonceptiepil, het condoom, het spiraaltje of sterilisatie. Sterilisatie is een definitieve anticonceptiemethode. In principe is een sterilisatie onomkeerbaar. Een sterilisatie is alleen een goede keuze, wanneer u zeker weet dat u geen kinderen meer wil.
Overzicht: Sterilisatie van de man vasectomie Rode Kruis Ziekenhuis.
Een sterilisatie is een eenvoudige ingreep en is niet van invloed op uw seksuele leven. Sterilisatie is een zeer veilige vorm van anticonceptie. Sterilisatie van de man vasectomie 90 045 pdf pdf, 95 kB. Overige informatie 1. Folders en video's.'
Sterilisatie en refertilisatie ONVZ Zorgverzekeraar. ONVZ. ONVZ.
Sterilisatie man: 350, Sterilisatie vrouw: 1.000, Maximaal, voor hele looptijd verzekering. Geen vergoeding voor hersteloperatie. Sterilisatie man: 400, Sterilisatie vrouw: 1.200, Maximaal, voor hele looptijd verzekering. Geen vergoeding voor hersteloperatie. 100% sterilisatie en hersteloperatie. 100% sterilisatie en hersteloperatie. Wat u zelf betaalt.
Top 6 mogelijk niet-vergoede behandelingen Albert Schweitzer ziekenhuis.
Wat vindt u van onze folders? Bent u tevreden over het ziekenhuis? Klacht, compliment, suggestie. Drie goede vragen. Gewijzigde openingstijden herdenkings en feestdagen! Top 6 mogelijk niet-vergoede behandelingen. De meest voorkomende behandelingen in het Albert Schweitzer ziekenhuis die niet uit de basisverzekering worden vergoed maar mogelijk wel uit uw aanvullende verzekering, vindt u in het volgende overzicht. Genoemde prijzen zijn passantentarieven uit 2016. Sterilisatie man: 40999., Sterilisatie vrouw: 137675., Labiacorrectie door gynaecoloog: 135730., Mirena-spiraaltje: 48532, Als u zelf een spiraaltje meebrengt kost de plaatsing 20912.,
Sterilisatie van de man CWZ Nijmegen.
Algemene informatie patiënten. Sterilisatie van de man. Wat is sterilisatie? Sterilisatie vasectomie is een ingreep die er voor zorgt dat de zaadcellen niet meer in het zaadvocht terecht komen. Vasectomie is een definitieve vorm van anticonceptie. Na deze ingreep bent u onvruchtbaar. De sterilisatie kan ongedaan gemaakt worden. Deze ingreep heet een vaso-vasectomie. Hoe gebeurt een sterilisatie? Om te beginnen krijgt u twee verdovingsinjecties in de balzak links en rechts. De uroloog maakt daarna sneetjes links en rechts in de balzak. Hier pakt hij de zaadleiders op en haalt een stukje van beide zaadleiders weg. Daarna bindt hij deze af of schroeit ze dicht. De uroloog sluit de wondjes met hechtingen. De hechtingen lossen na ongeveer een week vanzelf op. De ingreep duurt ongeveer 20 minuten. Waar gebeurt een sterilisatie? Deze behandeling vindt plaats op de polikliniek onder plaatselijke verdoving. De ingreep kost 350, onder voorbehoud.
HagaZiekenhuis van Den Haag.
Sterilisatie van de man Vasectomie. Wat gebeurt er tijdens de sterilisatie? Bij sterilisatie van de man ook wel vasectomie genoemd worden de zaadleiders doorgenomen en wordt er een centimeter van de zaadleider tussenuit geknipt. Er kunnen dan geen zaadcellen meer uit de zaadballen in het ejaculaat komen.
Tarieven Medisch Spectrum Twente.
Kwaliteit en Veiligheid. Kwaliteit Veiligheid, wat kunt u zelf doen? Rechten en plichten. Verdieping publicatie sterftecijfers. Prijzen 2018 veelgevraagde tarieven buiten de basisverzekering. Hieronder vindt u de veelgevraagde tarieven die niet onder de basisverzekering vallen. Mogelijk ontvangt u wel een gedeeltelijke vergoeding uit uw aanvullende verzekering. Prijzen veelgevraagde tarieven. Sterilisatie vrouw Essure of laparoscopisch zonder nacontrole. Uw arts bepaalt het type nacontrole. Deze valt onder de basisverzekering en komt daarmee ten laste van uw eigen risico. U ontvangt hiervoor een aparte factuur. Sterilisatie vrouw als bijkomende ingreep tijdens een sectio caesarea naast een keizersnede. Sterilisatie vrouw als bijkomende ingreep bij een andere operatie op medische indicatie naast een andere ingreep. Sterilisatie man inclusief telefonische nacontrole.
Wachttijden en kosten.
Dat heeft te maken met de verzekeringsvoorwaarden van uw polis, maar ook met de afspraken die het ziekenhuis met de verschillende zorgverzekeraars maken. Wij informeren u er graag verder over in onze folder Ziekenhuiszorg, wat betaalt u? SJG Weert heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten over vergoeding van behandelingen.
Vergoeding en tarieven.
Mocht u vragen hebben over de hoogte van deze kosten, dan kunt u hiervoor contact opnemen met uw verzekeraar. Het ziekenhuis dient de rekening rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar. Een uitzondering geldt wanneer u een polis heeft, die wij niet hebben gecontracteerd.

Contacteer ons