Resultaten voor sterilisatie konijn

sterilisatie konijn
 
castreren/steriliseren vrouwtjes konijn Gezondheid Bunnybunch Forums.
Geplaatst February 11, 2014. Er zijn hier ook mensen die hun konijn standaard steriliseren en als het daar in Schotland normaal is hebben ze waarschijnlijk genoeg ervaring dus hoef je niet bang te zijn voor vele complicaties. Deel dit bericht.
Sterilisatie konijn: steriliseren van een vrouwelijk konijn.
Ook krijgt u een formulier mee waarop staat aangeven waar u de komende dagen met uw konijn rekening mee moet houden. Konijn ten opzichte van kat. We beschrijven in een artikel in de In" Praktijk" de overeenkomsten en verschillen tussen de sterilisatie van de kat en het konijn.
Sterilisatie en castratie bij het konijn.
0 Jolijn 19 november. Sterilisatie en castratie bij het konijn. Sterilisatie konijn, waarom? Fokken als konijnen is een bestaande uitdrukking. En inderdaad, konijnen kunnen zich heel goed voortplanten. Dat is ook wel nodig, want wilde konijnen zijn een geliefde maaltijd voor veel roofdieren en roofvogels, en dan moet je natuurlijk zorgen dat de reserves snel worden aangevuld.
Sterilisatie van een konijn Caressa Dierenziekenhuizen.
Ze moet zelf eten, keutels hebben en alert zijn. De ingreep is onomkeerbaar, dit betekent dat het konijn na de sterilisatie geen nestje meer kan krijgen. Indien u uw konijn wilt laten steriliseren, dan is zij bij ons in goede handen.
castratie en sterilisatie bij konijnen.
Maar wanneer men over het algemeen over een sterilisatie van een vrouwtjeskonijn spreekt, bedoelt men meestal dat de geslachtsorganen zoals de baarmoeder, eierstokken en eileiders worden verwijderd. terug naar boven. Waarom castratie of sterilisatie? Er zijn verschillende redenen om je konijn te laten helpen.
Castratie of sterilisatie van je konijn: voordelen en risico Dier en Natuur: Huisdieren.
Voernijd of agressie van het konijn Het komt regelmatig voor dat konijneneigenaren en hun kinderen hun konijn amper eten meer kunnen geven omdat het konijn. Bronnen en referenties. Reageer op het artikel Castratie" of sterilisatie van je konijn: voordelen en risico."
Sterilisatie castratie van het vrouwelijke konijn Dierenkliniek Schellerlanden.
Sterilisatie castratie van het vrouwelijke konijn. Home Konijnen Sterilisatie castratie van het vrouwelijke konijn. on feb 20, 16 by Bieneke Meek with. Het steriliseren van een voedster of eigenlijk heet dit castreren wordt aangeraden omdat voedsters baarmoederkanker baarmodertumoren kunnen krijgen.
Sterilisatie.
Belangrijk ook is weer het eten van hooi. Bovendien is het wijs om de eerste paar dagen het konijn op een krant met een handdoek te zetten hooi en stro en zelfs houtsnippers prikken in de wond en kunnen ontstekingen veroorzaken. Kijk geregeld of de wond er mooi uitziet en of ze er niet aan hebben geknaagd. Bij sterilisatie van de voedster moet men zich realiseren, dat het gaat om een ingrijpende buikoperatie.

Contacteer ons