Meer resultaten voor sterilisatie assistent

sterilisatie assistent
 
Centrale Sterilisatie assistent.
Centrale Sterilisatie assistent. De beroepsopleiding voor Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen is een grotendeels schriftelijke opleiding die u kunt volgen als u als assistent op de Centrale Sterilisatie afdeling CSA in het Martini Ziekenhuis werkzaam bent. De opleiding wordt gevolgd bij het ROC.
Sterilisatie Medewerker: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
De UMC CAO Schaal 5 is van toepassing. Mensen vonden ons op: Salaris Sterilisatie Medewerker, Loon Sterilisatie Medewerker, Wat verdien je als Sterilisatie Medewerker, Salarisschaal Sterilisatie Medewerker, Salarisindicatie Sterilisatie Medewerker, Bonus Sterilisatie Medewerker, CAO Sterilisatie Medewerker, Brutoloon Sterilisatie Medewerker, Nettoloon Sterilisatie Medewerker, Vakantiedagen Sterilisatie Medewerker, Pensioen Sterilisatie Medewerker.
Sterilisatie Medewerker-vacatures augustus 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Diakonessenhuis Vacatures in Utrecht. Lees meer over werken bij Diakonessenhuis. Centrale sterilisatie assistent CSA. ACIBADEM International Medical Center. Jij hebt een opleiding als Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen afgerond ROC/LOI. Van alle nieuwe medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding.
Cursus Basisdiploma steriliseren LOI.
Een goed onderhoud en grondige sterilisatie zijn essentieel om instrumenten veilig te kunnen gebruiken. Ook moet hij of zij de instrumenten kennen, herkennen en de functie en toepassingsmogelijkheden kennen. Daarom worden in dit onderdeel verschillende medische instrumenten onder de aandacht gebracht.
Medewerker steriele medische hulpmiddelen MSMH Volgjehart.
Kijk op de vacaturepagina of er een leerling-vacature open staat. Bekijk de website van de opleidingsinstituten: MBO Rijnland, Deltion College en Summa College, of de website van de SVN Sterilisatie Vereniging Nederland. Tessa is leerling medewerker steriele medische hulpmiddelen MSMH bij Combi-Ster.
Sterilisatieassistent Assistentensite.nl.
Assistentensite.nl De Nederlandse Assistenten Site. Technisch oogheelkundig assistent TOA. Artsen en verpleegkundigen gebruiken bij operaties en onderzoeken medische hulpmiddelen. Als Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen MSMH reinig, desinfecteer en steriliseer je deze gebruikte medische hulpmiddelen. Zo kunnen ze weer veilig worden gebruikt voor een volgende operatie. Als medewerker SMH reinig, desinfecteer en steriliseer je re-usables, opnieuw te gebruiken medische hulpmiddelen. Het reinigen gebeurt in een strikt afgesloten ruimte op de sterilisatieafdeling. Nadat je de medische hulpmiddelen hebt voorgereinigd, worden zij machinaal gereinigd en gedesinfecteerd. Je controleert op verschillende manieren of het reinigings en desinfectieproces goed verlopen is. Als dat het geval is, kun je de schone medische hulpmiddelen met de handen aanraken zonder dat het gevaarlijk is voor je gezondheid. In een andere ruimte de schone ruimte maak je de medische hulpmiddelen verder gereed voor sterilisatie.
Sterilisatie Assistent Vacatures Vacatures.nl.
Toon alle vacatures in Schiedam. Sterilisatie assistent e Enschede 36-38 uur. Samenwerkende Tandartsen Enschede. Voor onze praktijk Enschede zijn wij op zoek naar een enthousiaste sterilisatie assistent e. Wat vragen wij van onze nieuwe sterilisatie assistent e? Binnen deze functie.
sterilisatie assistent Gelre ziekenhuizen.
De opleiding leidt op tot Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen SMH. De medewerker SMH ontwikkelt vaardigheden om samen met de collegas uitvoering te geven aan het bedrijfsproces voor de reiniging, desinfectie, sterilisatie en logistiek van SMH in het ziekenhuis. Een goed functionerende CSA is van essentieel belang voor de continu├»teit van de pati├źntenzorg in ons ziekenhuis.
Leerling sterilisatieassistent.
De opleiding start twee keer per jaar in de maanden januari of september in Eindhoven, Leiden of Zwolle niet in Utrecht. Afdeling Werving van het UMC Utrecht. Centrale Sterilisatie Afdeling. 088 7559907 of 088 7555555 dan vragen naar zoemer 4839.

Contacteer ons