Resultaten voor sterilisatie vrouw kosten

sterilisatie vrouw kosten
 
Vergoeding Sterilisatie 2018 Vergoedingen Zilveren Kruis.
Dan kunt u sterilisatie overwegen. Dit is een blijvende oplossing om zwangerschap te voorkomen. Zilveren Kruis heeft een vergoeding voor sterilisatie uit de aanvullende verzekering. Laat mijn verzekering zien. Log in en bekijk welke vergoeding en voorwaarden voor u gelden.
Vergoeding Sterilisatie.
Een sterilisatie maakt een man definitief onvruchtbaar. Bij een vrouw voorkomt een sterilisatie een zwangerschap doordat zaadcellen de eicel niet langer bereiken. Hier leest u wat u vergoed krijgt voor een sterilisatie, wanneer u voor vergoeding in aanmerking komt en waar u terechtkunt. Wat krijgt u vergoed uit de Basisverzekering? Menzis Basis Voordelig. Menzis Basis Vrij. Wat krijgt u vergoed uit de aanvullende verzekering? bij mannen: maximaal 300; bij vrouwen: maximaal 1.200. bij mannen: maximaal 300; bij vrouwen: maximaal 1.200. Let op: we raden u aan bij een sterilisatie vooraf een offerte aan uw zorgaanbieder te vragen. Zo kunt u vooraf nagaan welk deel van de kosten u misschien nog zelf moet betalen.
Vergoeding Sterilisatie zorgverzekering Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
De kosten van een sterilisatie varieren sterk per ziekenhuis. Het is verstandig de prijzen vooraf te vergelijken. Voor een man varieert de prijs van een sterilisatie tussen de 250-900. Al vrouw betaal je afhankelijk van de methode ongeveer 1200. Denk je erover een aanvullende zorgverzekering af te sluiten voor sterilisatie?
Vergoeding sterilisatie vrouw raquo Uitleg Geld.nl.
Er geldt geen wettelijke eigen bijdrage voor de sterilisatie bij een vrouw. Als de ingreep echter meer kost dan de verzekering vergoedt, moet je natuurlijk wel een deel van de kosten zelf betalen. Sterilisatie vrouw vergoeding en eigen risico. Omdat de sterilisatie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering, is er geen eigen risico van toepassing.
Kosten en verzekering Behandelingen die niet door de basisverzekering worden vergoed Westfriesgasthuis.
Wat zijn de meest voorkomende behandelingen in het Westfriesgasthuis die niet door de basisverzekering worden vergoed, maar mogelijk wel uit de aanvullende? En wat zijn de kosten daar dan van? Hieronder vindt u een overzicht. Het gaat om veel voorkomende behandelingen die meestal niet vergoed worden door de basisverzekering. Wij adviseren u om dit altijd bij uw zorgverzekeraar na te vragen. De genoemde tarieven gelden voor 2018. Sterilisatie van de man. Hersteloperatie na sterilisatie man. Sterilisatie van de vrouw Let op: als de nacontrole incl.
Vergoeding sterilisatie vrouw raquo Uitleg Geld.nl.
Er geldt geen wettelijke eigen bijdrage voor de sterilisatie bij een vrouw. Als de ingreep echter meer kost dan de verzekering vergoedt, moet je natuurlijk wel een deel van de kosten zelf betalen. Sterilisatie vrouw vergoeding en eigen risico. Omdat de sterilisatie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering, is er geen eigen risico van toepassing.
Sterilisatie vergoeding augustus 2018 Zorgwijzer.
Daarnaast krijg je in totaal maximaal 250 euro per verzekerde voor: anticonceptie vrouwen, uitgestelde kraamzorg, sterilisatie, kraamzorg bij adoptie, kraamzorg voor de wensouders na draagmoederschap, EHBO-cursus bij kinderen/gastouders, plaswekker. Deze zorgverzekeraar biedt vanuit de aanvullende verzekering geen vergoeding voor sterilisatie. Naam Vergoeding Premie. 300 bij man; 1200 bij vrouw.
Definitieve anticonceptie sterilisatie Bergman Clinics.
Voorheen Alant Vrouw. Pijn bij het plassen. Pijn bij het vrijen. Oorzaak pijn bij het vrijen. Onderzoek pijn bij het vrijen. Behandeling pijn bij het vrijen. Menopauze en overgang. Zwelling in de onderbuik. Oorzaak zwelling in de onderbuik. Onderzoek zwelling in de onderbuik. Behandeling zwelling in de onderbuik. Oorzaak abnormaal bloedverlies. Onderzoek abnormaal bloedverlies. Behandeling abnormaal bloedverlies. Jonge meiden spreekuur 12-20 jaar. Sterilisatie: de voorbereiding. Sterilisatie: de behandeling. Resultaat, herstel en nazorg. Prikkelbare Darm Syndroom PDS. Programma's' Gezond Gewicht. Kosten en vergoeding.
Vergoeding sterilisatie Krijgt u sterilisatiekosten vergoed? CZ.
Wat krijgt u vergoed voor sterilisatie? Bekijk de vergoeding in onze zorgverzekeringen. Wat krijgt u vergoed? Wij vergoeden sterilisatie uit onze aanvullende verzekeringen. U krijgt de vergoeding voor de kosten van sterilisatie alleen als de ingreep door, of onder verantwoordelijkheid van, een medisch specialist is uitgevoerd.
Independer.

Contacteer ons