Op zoek naar kosten hersteloperatie sterilisatie man?

kosten hersteloperatie sterilisatie man
 
Seks na sterilisatie vasectomie man.
De kans dat je als man spijt krijgt van een dergelijke ingreep moet je uitsluiten. U moet er vanuit gaan dat het een onomkeerbare ingreep is. Sterilisatie is een definitieve vorm van anticonceptie: u wordt onvruchtbaar. Er bestaat wel een hersteloperatie, maar vaak lukt het toch niet om de zaadleiders weer goed te laten functioneren.
Sterilisatie bij de man Huisartsenpraktijk Giessen Rijswijk huisarts Giessen.
Een sterilisatie moet u als definitief beschouwen. Een hersteloperatie is een moeizame aangelegenheid en veel mannen blijven daarna toch onvruchtbaar. Deze doen zich weinig voor. Mogelijke complicaties zijn.: Bloeduitstorting op de plaats van de operatie. Dit kan geen kwaad. Nabloeding in de balzak. Hierbij ontstaat een forse zwelling van de balzak na de ingreep. Komt heel zelden voor, maar is reden om mee naar de praktijk te komen. De wondgenezing duurt dan wat langer. Sporadisch doen zich pijnklachten voor, heel zelden zijn deze pijnklachten langdurig. Spontaan herstel van de zaadleiders na langere tijd. Na een goed resultaat, waarbij ook de controle van het sperma goed was, kan in zeer zeldzame gevallen spontaan herstel optreden van de zaadleider, met mogelijke bevruchting als gevolg. Wetenschappelijk onderzoek geeft een schatting van 1 op de 2000 ingrepen. waarbij er spontaan herstel optreedt. Bedenk hierbij dat zwangerschap na sterilisatie van de man zeldzamer is dan zwanger worden bij bijvoorbeeld pilgebruik.
Nationaal Gezondheids Forum.
Lily70 said: 24-03-10 0948.: Re: Herstel sterilisatie vrouw. Even een update en een hart onder de riem voor een aantal van ons. In een vorig bericht heb ik aangegeven dat in Juni 09 mijn hersteloperatie heeft plaatsgevonden. Overigens ben ik geholpen in het MMC Veldhoven.
Groot Gezin: Vragen en antwoorden ontmoetingsplaats, discussie, praktische tips.
Positief verhaal hersteloperatie man. 7 mnd na hersteloperatie GEEN zaad meer. Sterilisatie ongedaan maken. Zwanger na hersteloperatie. Hersteloperatie bij mijn man. Zwanger na sterilatie? zwanger na sterilisatie. Sterillisatie ongedaan gemaakt bij mijn vriend. Wachten op hersteloperatie. Kosten hersteloperatie man. Kosten hersteloperatie man.
Sterilisatie vergoeding OHRA Zorgverzekering.
Sterilisatie betekent onvruchtbaarmaking: het is een ingreep waardoor iemand onvruchtbaar wordt. Sterilisatie van de man heet ook wel vasectomie. Het ongedaan maken van een sterilisatie wordt refertilisatie genoemd. Wat krijg ik vergoed vanuit de basisverzekering in 2019? De basisverzekering vergoedt een sterilisatie niet. Wat krijg ik vergoed vanuit de aanvullende verzekering in 2019? Afhankelijk van jouw aanvullende verzekering krijg je de kosten van sterilisatie en het ongedaan maken ervan mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed.
sterilisatie ongedaan maken Medische Forum Dokter.nl.
Sterilisatie ongedaan laten maken. Herstel sterilisatie bij man. angelique 18 november 2009 om 1115: 13. hallo, ik wil graag weten wat de kosten zijn voor de hersteloperatie wie heeft dit ook laten doen? Corina 26 april 2010 om 0744: 14.
Sterilisatie van de man Urologie Catharina Ziekenhuis.
Sterilisatie van de man. Sterilisatie van de man. Bij een sterilisatie vasectomie van de man onderbreekt de arts de zaadleiders. Dit gebeurt meestal onder plaatselijke verdoving. Informatie over deze ingreep leest u in de folder. Bekijk de folder Sterilisatie van de man.
Sterilisatie van de man.
In dat geval is er opnieuw kans op bevruchting. Een sterilisatie wordt niet uitgevoerd als uw partner zwanger is. Het advies is ook om niet tot een sterilisatie over te gaan totdat uw jongste kind een jaar oud is. Folder: Sterilisatie van de man.
Vergoeding Sterilisatie 2019 Vergoedingen Zilveren Kruis.
Dan kunt u sterilisatie overwegen. Dit is een blijvende oplossing om zwangerschap te voorkomen. Zilveren Kruis heeft een vergoeding voor sterilisatie uit de aanvullende verzekering. Laat mijn verzekering zien. Log in en bekijk welke vergoeding en voorwaarden voor u gelden.
DSW Zorgverzekeraar.
Worden de kosten van sterilisatie vergoed? De basisverzekering kent geen vergoeding voor sterilisatie van zowel de man als de vrouw. Het ongedaan maken van sterilisatie komt eveneens voor rekening van de verzekerde. Ook vanuit de aanvullende verzekeringen is er geen vergoeding voor sterilisatie of het ongedaan maken van sterilisatie hersteloperatie.

Contacteer ons