Meer resultaten voor sterilisatie man

sterilisatie man
 
Sterilisatie bij de man urologie Gelre ziekenhuizen.
Sterilisatie bij de man urologie. Sterilisatie bij de man vasectomie is een vorm van anticonceptie waarbij de beide zaadleiders tussen de testikels zaadballen en de prostaat worden onderbroken. Deze vorm van anticonceptie onvruchtbaar laten maken is erg betrouwbaar en heeft een erg lage kans op ongewenste zwangerschap.
Vergoeding sterilisatie Krijgt u sterilisatiekosten vergoed? CZ.
Bekijk de vergoeding in onze zorgverzekeringen. Wat krijgt u vergoed? Wij vergoeden sterilisatie uit onze aanvullende verzekeringen. U krijgt de vergoeding voor de kosten van sterilisatie alleen als de ingreep door, of onder verantwoordelijkheid van, een medisch specialist is uitgevoerd.
Sterilisatie bij een man.
Onderzoek en behandeling. Sterilisatie bij een man. Sterilisatie bij een man. Het doorsnijden van de zaadleiders. Specialisme of afdeling Urologie. Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur. Polikliniek: 5 weken. Behandeling: 5 weken. In het kort. Bij een sterilisatie worden de zaadleiders doorgesneden, zodat u onvruchtbaar wordt.
Sterilisatie bij de man en zaadonderzoek na sterilisatie.
Verder in Patiƫntenfolders. Sterilisatie bij de man en zaadonderzoek na sterilisatie. In overleg met uw arts heeft u besloten om u te laten steriliseren, in medische termen heet deze ingreep een vasectomie. Er zijn verschillende mogelijkheden om ongewenste zwangerschap te voorkomen bijvoorbeeld de anticonceptiepil, het condoom en het spiraaltje.
Sterilisatie bij de man Bravis ziekenhuis.
Sterilisatie bij de man. U bent bij het Bravis ziekenhuis onder behandeling van de uroloog omdat u zich wilt laten steriliseren. Bij een sterilisatie onderbreekt de uroloog de zaadleiders. Daardoor kunnen zaadcellen het zaadvocht niet meer bereiken. Sterilisatie vasectomie is een eenvoudige operatie en is niet van invloed op uw seksuele leven.
Sterilisatie man St. Antonius Ziekenhuis.
Behandelingen onderzoeken Sterilisatie man. Code URO 09 Datum afdruk 16/12/2017. Sterilisatie is een ingreep waarbij de beide zaadleiders worden doorgesneden en afgebonden. De zaadcellen komen na deze ingreep niet meer in het zaadvocht terecht. Sterilisatie is een definitieve vorm van anticonceptie: de patiƫnt wordt onvruchtbaar.
Sterilisatie van de man Urologie Catharina Ziekenhuis.
Sterilisatie van de man. Sterilisatie van de man. Bij een sterilisatie vasectomie van de man onderbreekt de arts de zaadleiders. Dit gebeurt meestal onder plaatselijke verdoving. Informatie over deze ingreep leest u in de folder. Bekijk de folder Sterilisatie van de man.
Amsterdam UMC Locatie AMC Kinderwens na sterilisatie man.
Nu kunnen zij alsnog terecht bij enkele gespecialiseerde Nederlandse ziekenhuizen. Sinds dit jaar biedt het AMC ook weer hersteloperaties aan. Repping: Daarmee hebben wij nu het complete behandelpakket voor koppels van wie de man geen zaadcellen heeft vanwege sterilisatie in het verleden.
Sterilisatie man Huisartskliniek.
Het is een goed alternatief voor het langdurige gebruik van anticonceptie door de vrouw. Ook is de sterilisatie bij de man een kleinere en veiligere ingreep dat bij de vrouw.De sterilisatie is definitief, dit moet u zich van te voren goed realiseren.
Sterilisatie: Nationale-Nederlanden.
De datum van de eerste afspraak bij de medisch specialist is bepalend voor de vergoeding. Heeft u op die datum geen aanvullende verzekering met een vergoeding voor sterilisatie? Dan vergoeden we de kosten niet. Man: maximaal 400., Vrouw: maximaal 1.250.,

Contacteer ons