Meer resultaten voor sterilisatie van de vrouw

sterilisatie van de vrouw
 
Sterilisatie vrouw Aandoeningen Specialismen Franciscus Gasthuis Vlietland. Facebook. Twitter. LinkedIn. YouTube. Zoeken door de site. Sluiten. Zoeken door de site. Bekijk de folder. Facebook. Twitter
In tegenstelling tot andere vormen van geboorteregeling, zoals de pil of het spiraaltje, is sterilisatie een definitieve vorm van anticonceptie. De ingreep is meestal onherroepelijk en u dient er dus zeker van te zijn dat u geen kinderen meer wilt.
Informatie voor vrouwen die een sterilisatie overwegen De Gynaecoloog.
Bij een sterilisatie wordt de kans op zwangerschap berekend gedurende het hele leven van een vrouw, in plaats van per jaar. Hierdoor is de kans op zwangerschap van andere anticonceptiemiddelen ten opzichte van een sterilisatie niet gemakkelijk te vergelijken. Kans op zwangerschap na een hysteroscopische sterilisatie.
Vergoeding Sterilisatie.
Een sterilisatie maakt een man definitief onvruchtbaar. Bij een vrouw voorkomt een sterilisatie een zwangerschap doordat zaadcellen de eicel niet langer bereiken. Hier leest u wat u vergoed krijgt voor een sterilisatie, wanneer u voor vergoeding in aanmerking komt en waar u terechtkunt. Wat krijgt u vergoed uit de Basisverzekering? Er is geen vergoeding uit de Basisverzekering. Wat krijgt u vergoed uit de aanvullende verzekering? bij mannen: maximaal 300; bij vrouwen: maximaal 1.200. bij mannen: maximaal 300; bij vrouwen: maximaal 1.200. Let op: we raden u aan bij een sterilisatie vooraf een offerte aan uw zorgaanbieder te vragen. Zo kunt u vooraf nagaan welk deel van de kosten u misschien nog zelf moet betalen.
sterilisatie vrouw.
Zowel bij de vrouw als bij de man kan na sterilisatie spontaan herstel van de doorgankelijkheid van eileiders of zaadstreng optreden. De kans op het ontstaan van zwangerschap na een correct uitgevoerde sterilisatie bij de vrouw is ongeveer 1 %.
Sterilisatie van de vrouw via laparoscopie.
Werken bij Anna. Sterilisatie van de vrouw via laparoscopie. Sterilisatie van de vrouw via laparoscopie. Wanneer u besloten heeft dat u geen kinderen meer wilt krijgen, kunt u sterilisatie als anticonceptiemethode overwegen. Bij een sterilisatie van de vrouw sluit de gynaecoloog tijdens een kleine operatie de eileiders af.
Sterilisatie vrouw Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.
Terug Sterilisatie vrouw. Sterilisatie van de vrouw is een ingreep waarbij de gynaecoloog de eileiders afsluit zodat eicellen niet langer kunnen worden bevrucht. Er zijn verschillende manieren waarop een sterilisatie kan worden uitgevoerd. De gynaecoloog kan een kijkoperatie in de buik laparoscopie uitvoeren, of een kijkoperatie via de baarmoeder hysteroscopie.

Als de ingreep mislukt, kan de vrouw toch zwanger raken. Soms leidt een mislukte sterilisatie tot een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Patiƫntenfolder van de Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie over sterilisatie. Informatie van de Stichting Anticonceptie Nederland over sterilisatie. Informatie van Thuisarts.nl over sterilisatie.
Sterilisatie bij de vrouw.
Sterilisatie bij de vrouw. Belangrijke thema's' bij Sterilisatie bij de vrouw.: Wat is sterilisatie van de vrouw? Ook wel: definitieve vorm van anticonceptie voor de vrouw. Bij sterilisatie van een vrouw worden de eileiders afgesloten. Daardoor kunnen de zaadcellen en de eicel niet meer samenkomen.
Sterilisatie bij de vrouw: zijn de gevolgen definitief? Mens en Gezondheid: Diversen.
Sterilisatie bij de vrouw komt neer op het afsluiten van de eileiders, waardoor eicellen niet in contact kunnen komen met zaadcellen. Bevruchting en zwangerschap zijn op deze manier dus zo goed als uitgesloten. Sterilisatie is een erg drastische vorm van anticonceptie maar is erg effectief tegen zwangerschap.
Informatie voor vrouwen die een sterilisatie overwegen.
Dan betekent dit dat in een groep van 1.000 vrouwen er 3 per jaar zwanger worden als zij de pil gebruiken. Deze cijfers zijn niet direct te vergelijken met de cijfers die we bij sterilisatie gebruiken. Bij sterilisatie weten we wat de kans op een zwangerschap is per vrouw gedurende haar leven.

Contacteer ons