Meer resultaten voor ongedaan maken sterilisatie

ongedaan maken sterilisatie
 
Ik ben vrouw en overweeg een sterilisatie Thuisarts.
Ook na sterilisatie kunt u dan eventueel een anticoncepitepil of hormoonspiraal gebruiken om de menstruaties te reguleren. Gebruikt u vóór de sterilisatie al een hormoonspiraal om uw menstruatie minder te maken? Dan kunt u het spiraal, als u dat wilt, laten zitten.
Sterilisatie van de man.
In dat geval is er opnieuw kans op bevruchting. Een sterilisatie wordt niet uitgevoerd als uw partner zwanger is. Het advies is ook om niet tot een sterilisatie over te gaan totdat uw jongste kind een jaar oud is. Folder: Sterilisatie van de man.
Vergoeding Refertilisatie Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Ben je op zoek naar een aanvullende zorgverzekering voor Refertilisatie? Vergelijk voorwaarden en premies van verschillende zorgverzekeraars in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Aanvullende verzekering voor refertilisatie. Refertilisatie is het ongedaan maken van een sterilisatie bij een man of vrouw.
Amsterdam UMC Locatie AMC Hersteloperatie na sterilisatie van de man.
Instituut Onderwijs en Opleiden/Onderwijssupport. Overview of Research Institutes. Who is Who in Research. Trials and collaborations. Over Amsterdam UMC. Hersteloperatie na sterilisatie van de man. Open de folder Hersteloperatie na sterilisatie van de man. Volg ons op Facebook Twitter LinkedIn Instagram.
Antonius Zorggroep // Urologie Behandelingen urologie Hersteloperatie na sterilisatie.
Radiologie Nucleaire geneeskunde. Vrouw en Kind. Hersteloperatie na sterilisatie. In het verleden heeft u een sterilisatieoperatie vasectomie gehad. U hebt besloten om die weer ongedaan te laten maken. Het is mogelijk om een hersteloperatie te laten doen. De hersteloperatie heet vaso-vasostomie.
Hersteloperatie sterilisatie man en vrouw Mens en Gezondheid: Zwangerschap.
Wie in het verleden een sterilisatie heeft ondergaan, kan hier soms spijt van krijgen en wil dit ongedaan maken. Een hersteloperatie is mogelijk, maar geeft niet altijd de kans op een zwangerschap. Gemiddeld wordt de helft van de stellen na een hersteloperatie zwanger.
Vergoedingen IZA.
U hebt voor sterilisatie een verwijsbrief nodig van uw huisarts, bedrijfsarts of medische specialist. Waar kan ik terecht? Een medisch specialist mag de sterilisatie uitvoeren. Als het om sterilisatie van de man gaat, mag de sterilisatie ook worden uitgevoerd door een bevoegd huisarts.
Hersteloperatie ongedaan maken van een sterilisatie bij de vrouw.
Hersteloperatie ongedaan maken van een sterilisatie bij de vrouw. Bent u vrouw en wilt u een eerdere sterilisatie ongedaan maken? Dat kan met een refertilisatie. Een gespecialiseerde gynaecoloog verwijdert dan tijdens een operatie het afgesloten gedeelte uit de eileiders en hecht de uiteinden opnieuw aan elkaar.
Nationaal Gezondheids Forum.
Re: herstel sterilisatie vrouw. Om een sterillisatie ongedaan te maken, ligt het er ook nog aan HOE ze je hebben gesterelliseerd. Als ze bij jou de eileiders hebben dichtgebrand, dan kan dat tuurlijk ook wel ongedaan gemaakt worden, maar de kans op een zwangerschap is bijzonder klein tegenover een andere vorm van sterillisatie.
Hersteloperatie na sterilisatie bij de man.
Zoeken in de website. Aandoening en behandeling. Hersteloperatie na sterilisatie bij de man. Aandoening en behandeling. Hersteloperatie na sterilisatie bij de man. Wat is een vasovasostomie? In het verleden heeft u zich laten steriliseren. U wilt dit ongedaan laten maken.

Contacteer ons