Meer resultaten voor menstruatie na sterilisatie

menstruatie na sterilisatie
 
Sterilisatie? Ouders Online.
Thuis heb ik lekker onder een dekentje op de bank gelegen met een beetje een menstruatie gevoel. De volgende dag liep ik alweer rond. Ik had toevallig een vrije dag, maar ik had zo aan het werk gekund. Ik wist na 2 kinderen al heel zeker dat ons gezin compleet was en ook dat ik zelf de sterilisatie zou ondergaan.
Ik ben vrouw en overweeg een sterilisatie Thuisarts.
Na sterilisatie via de buikwand bent u meteen al niet meer vruchtbaar. Controle is hiervoor niet nodig. Na sterilisatie blijft alles hetzelfde wat betreft uw hormonen en uw seksuele gevoelens. Sterilisatie heeft geen invloed op uw menstruatie of op de overgang.
Sterilisatie veelgestelde vragen Anticonceptie.nl.
Het is in ieder geval belangrijk dat je een beslissing tot een sterilisatie weloverwogen neemt. Twijfel je na het gesprek met de huisarts / gynaecoloog of na het lezen van de hier gegeven informatie of sterilisatie voor jou wel de juiste oplossing is, aarzel dan niet om meer bedenktijd te nemen.
Sterilisatie bij de vrouw gezondheid.be.
Bij een klein aantal vrouwen is het voor de arts heel moeilijk om de eileiders goed te zien en kunnen er twijfels ontstaan of de ingreep naar wens is verlopen. De arts zal dat na afloop van de ingreep uiteraard aan u vertellen. Hoewel een sterilisatie een ingreep is met een heel grote kans op succes, blijft zwangerschap in zeldzame gevallen dus mogelijk. Daarom is het van belang dat u zich bij uitblijven van de menstruatie realiseert dat er een kleine kans is dat u zwanger bent.
Sterilisatie bij de vrouw Aandoeningen Dokterdokter.nl.
Dokterdokter.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Dokterdokter.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
De ins en outs van sterilisatie en de menstruatie HEVIGBLOEDVERLIES.NL.
Alle hormonen blijven op hun plaats en ook je seksuele gevoelens zullen gewoon nog werken op de manier waarop je het gewend bent. Sterilisatie en de menstruatie. Wat wel verandert na een sterilisatie bij de vrouw, is de menstruatie. Na de operatie zal jouw oude, vertrouwde cyclus weer van zich laten horen.

Contacteer ons