Meer resultaten voor hersteloperatie sterilisatie vrouw

hersteloperatie sterilisatie vrouw
 
Hersteloperatie ongedaan maken van een sterilisatie bij de vrouw.
Hersteloperatie ongedaan maken van een sterilisatie bij de vrouw. Bent u vrouw en wilt u een eerdere sterilisatie ongedaan maken? Dat kan met een refertilisatie. Een gespecialiseerde gynaecoloog verwijdert dan tijdens een operatie het afgesloten gedeelte uit de eileiders en hecht de uiteinden opnieuw aan elkaar.
Sterilisatie van de vrouw Patiƫntenfolders 5366 Isala.
Een sterilisatie is bij een man minder belastend dan bij een vrouw: de ingreep gebeurt poliklinisch onder plaatselijke verdoving en de kans op complicaties is klein. De kans op zwangerschap is veel kleiner dan na een sterilisatie bij een vrouw, ongeveer 1 op 2000. Daar staat tegenover dat mannen tot op veel hogere leeftijd kinderen kunnen krijgen, waarmee de kans op spijt ook groter is als zij ooit een nieuwe relatie aangaan. Bovendien zijn hersteloperaties om een sterilisatie ongedaan te maken bij mannen vaak minder succesvol dan bij vrouwen. Mannelijke vruchtbaarheid is na een hersteloperatie vaak sterk verminderd door de vorming van antistoffen.
Hersteloperatie na sterilisatie 10 jaar geleden Berichten over behandelingen Forum Urologie Slingeland Ziekenhuis.
Stel een vraag. Maak een afspraak. Hersteloperatie na sterilisatie 10 jaar geleden. maandag 28 juni 2010 om 1357.: Mijn partner heeft ongeveer 10 jaar geleden een sterilisatie ondergaan. We willen nu graag nog een kindje en de sterilisatie ongedaan laten maken.
Cookie Manager Independer.
Herstel sterilisatie vrouw.
Hersteloperatie na sterilisatie van man of vrouw Artikel. By Leontien in forum Mannen. Laatste Post: 30-10-08, 2027.: Herstel hartkleppen Holleeder kan maanden duren Reformatorisch Dagblad. By Nationaal Gezondheids Forum in forum Nieuwtjes over gezondheid en welzijn. Laatste Post: 11-04-07, 0108.: Hersteloperatie na sterilisatie van man of vrouw Artikel.
Hersteloperatie na sterilisatie van man of vrouw gezondheid.be.
zie ook artikel: Vasectomie Sterilisatie van de man. Bij de vrouw. Een hersteloperatie van de eileiders lukt technisch in de meeste gevallen, voor zover de sterilisatie werd uitgevoerd met een clip of met een ring, en voor zover de lengte van de eileiders voldoende lang is.
Hersteloperatie sterilisatie man en vrouw Mens en Gezondheid: Zwangerschap.
Sterilisatie bij de vrouw: zijn de gevolgen definitief? Zwangerschap voorkomen kan op tal van manieren. Een van de mogelijkheden is om je te laten steriliseren. Hersteloperatie sterilisatie bij mannen Ongeveer 5% van de mannen die een sterilisatie vasectomie hebben laten uitvoeren, veranderen later van gedachte en wil.

Contacteer ons