Op zoek naar hersteloperatie sterilisatie man kosten?

hersteloperatie sterilisatie man kosten
 
Wachttijden tarieven.
Lees daarom de polisvoorwaarden van uw verzekeraar. Heeft u geen aanvullende verzekering, dan moet u de kosten van de ziekenhuiszorg die niet onder de basisverzekering valt helemaal zelf betalen. Onverzekerde zorg is de zorg die buiten de basisverzekering valt, maar waar u zich dus wel voor kunt bijverzekeren in de aanvullende verzekering. Onverzekerde zorg is onder meer: sterilisatie, hersteloperatie na sterilisatie, besnijdenis, aantal behandelingen plastische chirurgie.
Sterilisatie van de man Urologie Catharina Ziekenhuis.
Sterilisatie van de man. Sterilisatie van de man. Bij een sterilisatie vasectomie van de man onderbreekt de arts de zaadleiders. Dit gebeurt meestal onder plaatselijke verdoving. Informatie over deze ingreep leest u in de folder. Bekijk de folder Sterilisatie van de man.
Sterilisatie vergoeding OHRA Zorgverzekering.
Sterilisatie betekent onvruchtbaarmaking: het is een ingreep waardoor iemand onvruchtbaar wordt. Sterilisatie van de man heet ook wel vasectomie. Het ongedaan maken van een sterilisatie wordt refertilisatie genoemd. Wat krijg ik vergoed vanuit de basisverzekering in 2019? De basisverzekering vergoedt een sterilisatie niet. Wat krijg ik vergoed vanuit de aanvullende verzekering in 2019? Afhankelijk van jouw aanvullende verzekering krijg je de kosten van sterilisatie en het ongedaan maken ervan mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed.
Sterilisatie man vasectomie.
Sterilisatie van de man vasectomie.pdf. Prijslijst Extra Zorg 2019.pdf. Over het GHZ. Onze online services. Contact met het GHZ. Contact en vragen. Klacht of ongenoegen melden. Folders voor de patiƫnt. Uw rechten en plichten. Kosten en verzekeringen. Locaties Groene Hart Ziekenhuis.
Sterilisatie van de man.
In dat geval is er opnieuw kans op bevruchting. Een sterilisatie wordt niet uitgevoerd als uw partner zwanger is. Het advies is ook om niet tot een sterilisatie over te gaan totdat uw jongste kind een jaar oud is. Folder: Sterilisatie van de man.
Tarieven Medisch Spectrum Twente.
Sterilisatie vrouw als bijkomende ingreep tijdens een sectio caesarea naast een keizersnede. Sterilisatie vrouw als bijkomende ingreep bij een andere operatie op medische indicatie naast een andere ingreep. Sterilisatie man inclusief telefonische nacontrole. Hersteloperatie na sterilisatie man inclusief telefonische nacontrole.
Vergoeding sterilisatie Krijgt u sterilisatiekosten vergoed? CZ.
Bekijk de vergoeding in onze zorgverzekeringen. Wat krijgt u vergoed? Wij vergoeden sterilisatie uit onze aanvullende verzekeringen. U krijgt de vergoeding voor de kosten van sterilisatie alleen als de ingreep door, of onder verantwoordelijkheid van, een medisch specialist is uitgevoerd.
Vergoeding Refertilisatie Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Ben je op zoek naar een aanvullende zorgverzekering voor Refertilisatie? Vergelijk voorwaarden en premies van verschillende zorgverzekeraars in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Aanvullende verzekering voor refertilisatie. Refertilisatie is het ongedaan maken van een sterilisatie bij een man of vrouw.
De 10 meest gestelde vragen VasoVaso Kliniek.
VasoVaso kliniek De nummer 1 kliniek voor hersteloperaties na sterilisatie van de man. Hoe gaan wij te werk? Na de operatie. Meest gestelde vragen. Urologen succesvol met vasovasostomie. Resultaten VasoVaso kliniek. Reacties van anderen. Home Meest gestelde vragen. De 10 meest gestelde vragen. Wat is de kans op een zwangerschap na deze operatie? Gemiddeld is de kans op een succesvolle operatie 85%. Dit betekent echter niet dat dit ook bij al deze koppels leidt tot een zwangerschap. Als de operatie succesvol is leidt dit bij ongeveer 50% van de koppels tot een zwangerschap. Ook de leeftijd en vruchtbaarheid van uw partner spelen hierbij uiteraard een belangrijke rol. De kans op zwangerschap kan u ook berekenen op de homepage van deze website. Welke factoren spelen mee in de kans dat na de operatie weer levende zaadcellen in de zaadlozing aanwezig zijn? De kans op succes is afhankelijk van.: de methode die gebruikt is bij de sterilisatie.; de tijd tussen de sterilisatie en de hersteloperatie.;
Sterilisatie van de man vasectomie Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Er is een uiterst geringe kans dat de uiteinden van de zaadleiders weer aan elkaar groeien en er opnieuw doorgankelijkheid en dus vruchtbaarheid ontstaat. Na een hersteloperatie zijn drie op de tien mannen in staat een kind te verwekken. Meer informatie over de ingreep, de voorbereiding en de nazorg leest u in de patiƫntenfolder Sterilisatie van de man foldercode: URO-704.

Contacteer ons