Resultaten voor herstel vasectomie

herstel vasectomie
 
Vergoeding sterilisatie Krijgt u sterilisatiekosten vergoed? CZ.
Bekijk de vergoeding in onze zorgverzekeringen. Wat krijgt u vergoed? Wij vergoeden sterilisatie uit onze aanvullende verzekeringen. U krijgt de vergoeding voor de kosten van sterilisatie alleen als de ingreep door, of onder verantwoordelijkheid van, een medisch specialist is uitgevoerd.
Vergoeding Refertilisatie verzekering Overstappen.nl.
Bij refertilisatie is de kans op het herstel van de doorgankelijkheid van de zaadleiders groot, dit kan vaak weer volledig hersteld worden. De kwaliteit van het sperma is echter wel afgenomen waardoor de kans op een zwangerschap iets lager ligt.
Sterilisatie bij de man.
U bevindt zich hier: Home Onderzoeken Behandelingen Sterilisatie bij de man. Sterilisatie bij de man. Vasectomie is het Latijnse woord voor sterilisatie bij de man. Bij deze ingreep wordt van de linker en de rechter zaadleider een stukje weggenomen 2 cm, waarna de uiteinden worden afgebonden.
Hersteloperatie sterilisatie Vruchtbaarheid.
Herstel na prostaatoperatie. Doel van de kankerbehandeling. Het vaststellen van prostaatkanker. Implantatie van Jodium-125 zaadjes. Prostaatkanker en voeding. Sterilisatie bij de man. Na de ingreep. Opname in het ziekenhuis. Hersteloperatie na vroegere sterilisatie, vaso-vasostomie. Bij u is vroeger een sterilisatie gebeurd en u heeft nu de wens geuit deze ingreep ongedaan te laten maken.
Vergoedingen IZA.
Vergoeding sterilisatie 2019. Sterilisatie is een betrouwbare manier om zwangerschap te voorkomen. Sterilisatie van de man wordt ook wel vasectomie genoemd. Hiervoor is een ingreep nodig waarbij beide zaadleiders afgesloten worden. Bij vrouwen is het een ingreep waarbij beide eileiders worden afgesloten.
Hersteloperatie na sterilisatie van de man vasovasostomie Gelre ziekenhuizen.
Voor het slagen van de operatie herstel van vruchtbaarheid en dus de kans op een zwangerschap speelt een aantal factoren een rol. Onder meer de wijze waarop de sterilisatie bij u heeft plaatsgevonden en ook de duur tot deze hersteloperatie.
Sterilisatie bij de man Vasectomie ZorgSaam.
Een zeldzame keer mislukt de ingreep, bijvoorbeeld doordat spontaan herstel van de zaadleider optreedt of omdat er toevallig twee zaadleiders naar één testikel zaadbal lopen. Omdat geopereerd wordt in de nabijheid van de bloedvaten naar de testikels zaadballen en deze beschadigd kunnen raken, kan de bloedvoorziening naar de testikel in het gedrang komen. De bal wordt dan kleiner atrofisch. Ook al komt deze complicatie uitermate zeldzaam voor, het is goed dit toch te vermelden. Na de ingreep. Gebruik een strakke onderbroek of zwembroek. U kunt zich door de ingreep wat vervelend voelen. Er kan pijn en/of een zwelling op en onder de zaadballen optreden. We raden aan om de eerste 24 uur na de ingreep zoveel mogelijk rust te houden en de balzak te koelen, om zwelling te voorkomen. Na een dag kunt u weer douchen en meestal ook aan het werk, tenzij u zwaar lichamelijke arbeid verricht. Als de wond het toelaat, kunt u na enkele dagen weer geslachtsgemeenschap hebben. Het is wel noodzakelijk anticonceptie toe te passen. In principe bent u na een vasectomie definitief onvruchtbaar, het is dus een definitieve anticonceptie methode.
Independer.
Ik ben man en krijg een sterilisatie Thuisarts.
De kans op zwangerschap na sterilisatie van de man blijft toch kleiner dan bij veel andere vormen van anticonceptie, zoals de anticonceptiepil, de spiraal of het condoom. Een sterilisatie is definitief. Een hersteloperatie is een moeizame aangelegenheid en veel mannen blijven daarna toch onvruchtbaar.
Sterilisatie Anticonceptiepil.nl.
Soms is er toch de vraag of een herstel operatie mogelijk is. Een positieve beantwoording van die vraag hangt af van de individuele situatie. Wanneer de man is gesteriliseerd, is het mogelijk de doorgankelijkheid van de zaadleiders weer te herstellen, maar is niet te zeggen of de zaadcellen nog vitaal genoeg zijn om bij een vrouw een zwangerschap te verwekken. Wanneer de vrouw is gesteriliseerd, is het niet altijd mogelijk de doorgankelijkheid van de eileiders weer te herstellen. Dat is vooral het geval wanneer de eileiders zijn dicht geschroeid tuba coagulatie en wanneer de essure procedure is toegepast. Ook als de doorgankelijkheid wel hersteld is, is dat geen garantie op de mogelijkheid weer zwanger te worden. Sterilisatie van de man vasectomie.

Contacteer ons