Resultaten voor sterilisaties ongedaan

sterilisaties ongedaan
 
Sterilisatie: hoe werkt het? Voor en nadelen seksualiteit.be.
Lees alles over sterilisatie. Wat is sterilisatie? Sterilisatie is een operatie die je onvruchtbaar maakt. Zowel mannen als vrouwen kunnen gesteriliseerd worden. Een sterilisatie ongedaan laten maken is mogelijk, maar wel moeilijk. Ongedaan maken lukt niet altijd. Hoe werkt sterilisatie?
Sterilisatie man ongedaan maken raquo Uitleg Geld.nl.
Sterilisatie man ongedaan maken vergoeding vanuit aanvullende verzekering. Verschillende zorgverzekeraars bieden een aanvullend pakket aan met hierin een vergoeding om een sterilisatie ongedaan te laten maken. Deze aanvullende verzekeringen vergoeden de hersteloperatie allemaal voor 100 procent, behalve de aanvullende verzekering PNO Compleet van PNOzorg.
Hersteloperatie sterilisatie Vruchtbaarheid.
Hersteloperatie na vroegere sterilisatie, vaso-vasostomie. Bij u is vroeger een sterilisatie gebeurd en u heeft nu de wens geuit deze ingreep ongedaan te laten maken. Deze ingreep wordt een vaso-vasostomie genoemd. In deze tekst geven we u graag meer informatie over deze ingreep.
Hersteloperatie na sterilisatie van man of vrouw gezondheid.be.
Wanneer een gesteriliseerde man toch nog een kind wil verwekken, kan getracht worden om de ingreep ongedaan te maken door de beide uiteinden van de zaadleiders terug aan elkaar te verbinden vaso-vasostomie. Deze secure technisch ingreep lukt in 9 op 10 gevallen.
Steeds meer mannen hebben spijt van sterilisatie Gazet van Antwerpen.
16/11/2008 om 1155: door mgeysmans. Het steeds groter wordende aanbod aan anticonceptie doet het aantal sterilisaties bij vrouwen ernstig dalen, maar bij de mannen zet die trend zich niet door. Wel stijgt het aantal operaties om sterilisaties ongedaan te maken bij mannen spectaculair.
Hersteloperatie ongedaan maken van een sterilisatie bij de vrouw.
Hersteloperatie ongedaan maken van een sterilisatie bij de vrouw. Bent u vrouw en wilt u een eerdere sterilisatie ongedaan maken? Dat kan met een refertilisatie. Een gespecialiseerde gynaecoloog verwijdert dan tijdens een operatie het afgesloten gedeelte uit de eileiders en hecht de uiteinden opnieuw aan elkaar.
Sterilisatie bij de vrouw gezondheid.be.
De arts die de sterilisatie zal uitvoeren, zal met u overleggen welke methode hij of zij zal toepassen. Zou u eventueel later de sterilisatie ongedaan willen maken, dan is de kans op een goed herstel het grootst bij het gebruik van een ringetje of een klemmetje zie verderop.

Contacteer ons