Meer resultaten voor sterilisaties ongedaan

sterilisaties ongedaan
 
Steeds meer mannen hebben spijt van sterilisatie Gazet van Antwerpen.
16/11/2008 om 1155: door mgeysmans. Het steeds groter wordende aanbod aan anticonceptie doet het aantal sterilisaties bij vrouwen ernstig dalen, maar bij de mannen zet die trend zich niet door. Wel stijgt het aantal operaties om sterilisaties ongedaan te maken bij mannen spectaculair.
Vasovasostomie: hersteloperatie na sterilisatie Kenniscentrum Urologie Slingeland Ziekenhuis.
Mannen die in het verleden zich hebben laten steriliseren, kunnen dit middels een vasovasostomie ongedaan laten maken. Sterilisatie is een veel gebruikte methode voor anticonceptie, waarbij het uitgangspunt was dat deze onomkeerbaar en dus definitief zou zijn. De urologen van de Vasovaso kliniek kunnen de sterilisate bij veel mannen weer ongedaan maken.
Vasectomie Wikipedia.
Wanneer een gesteriliseerde man toch nog een kind wil verwekken, kan getracht worden om de ingreep ongedaan te maken door de beide uiteinden van de zaadleiders terug aan elkaar te verbinden vaso-vasostomie. De hersteloperatie, waarbij in een ingreep de zaadleiders opnieuw aan elkaar worden gezet, is een veel moeilijker operatie dan de vasectomie.
Voordelen Filshie Clips Sterilisatievrouwen.
Sterilisatie is weer ongedaan te maken. Meer dan 30 jaar ervaring. Ruim 7 miljoen vrouwen gingen u voor. Na de behandeling. Voordelen Filshie Clips. DE FILSHIE CLIPS STERILISATIEMETHODE. De Filshie Clips sterilisatiemethode is een operatieve, permanente vorm van anticonceptie, die direct effectief is, waarbij geen extra onderzoeken ter bevestiging van de effectiviteit nodig zijn en die desgewenst omkeerbaar is.
Hersteloperatie ongedaan maken van een sterilisatie bij de vrouw.
Hersteloperatie ongedaan maken van een sterilisatie bij de vrouw. Bent u vrouw en wilt u een eerdere sterilisatie ongedaan maken? Dat kan met een refertilisatie. Een gespecialiseerde gynaecoloog verwijdert dan tijdens een operatie het afgesloten gedeelte uit de eileiders en hecht de uiteinden opnieuw aan elkaar.
Sterilisatie en refertilisatie ONVZ Zorgverzekeraar. ONVZ. ONVZ.
Dit kan bij een vrouw, maar ook bij een man. Dan spreken we ook wel van vasectomie. Met een hersteloperatie refertilisatie kan de sterilisatie soms weer ongedaan worden gemaakt. De aanvullende verzekeringen Benfit en hoger vergoeden alleen sterilisatie. Topfit en Superfit vergoeden sterilisatie en een hersteloperatie.
Sterilisatie CM.
Bij een vrouw gaat de menstruatie gewoon door en een man kan zaadlozingen blijven hebben, alleen zitten in het sperma geen zaadcellen meer. Sterilisatie heeft geen invloed op de erectie of het verlangen naar seks. Sterilisatie is een definitieve ingreep en kan moeilijk ongedaan worden gemaakt.
Vergoeding Sterilisatie.
Een sterilisatie maakt een man definitief onvruchtbaar. Bij een vrouw voorkomt een sterilisatie een zwangerschap doordat zaadcellen de eicel niet langer bereiken. Hier leest u wat u vergoed krijgt voor een sterilisatie, wanneer u voor vergoeding in aanmerking komt en waar u terechtkunt.
Hersteloperatie na sterilisatie van de man vasovasostomie Gelre ziekenhuizen.
Wilt u uw sterilisatie weer ongedaan maken, omdat u een kinderwens heeft gekregen? In veel gevallen is dit mogelijk. De uiteinden van de onderbroken zaadleiders worden dan opnieuw aan elkaar gezet, zodat u weer vruchtbaar wordt. Gemiddeld is de kans op succes na de hersteloperatie dus genoeg levende zaadcellen zon 70%.
Hersteloperatie sterilisatie man Radboudumc.
Bent u gesteriliseerd, maar heeft u toch een kinderwens? Met een operatie herstellen wij uw zaadleiders en maken we de sterilisatie ongedaan. Meer dan de helft van de mannen kan na deze hersteloperatie weer een kind verwekken. 024 361 38 03, bereikbaar tussen 8.00 17.00 uur volg het keuzemenu.

Contacteer ons