Resultaten voor sterilisatie ongedaan

sterilisatie ongedaan
 
Hersteloperatie na sterilisatie van man of vrouw gezondheid.be.
Technisch is het niet zo moeilijk om de doorgeknipte zaad en de eileiders opnieuw met elkaar te verbinden, maar dat betekent niet dat daarmee ook hun werking hersteld is. Het succes van de herstelling hangt vooral af van de schade die door de sterilisatie aangericht is. De vooruitzichten zijn het slechtst voor de man. Bij de man. Wanneer een gesteriliseerde man toch nog een kind wil verwekken, kan getracht worden om de ingreep ongedaan te maken door de beide uiteinden van de zaadleiders terug aan elkaar te verbinden vaso-vasostomie.
Hersteloperatie ongedaan maken van een sterilisatie bij de vrouw.
Hersteloperatie ongedaan maken van een sterilisatie bij de vrouw. Bent u vrouw en wilt u een eerdere sterilisatie ongedaan maken? Dat kan met een refertilisatie. Een gespecialiseerde gynaecoloog verwijdert dan tijdens een operatie het afgesloten gedeelte uit de eileiders en hecht de uiteinden opnieuw aan elkaar.
Vaso-vasostomie hersteloperatie na sterilisatie bij de man Ziekenhuis Nij Smellinghe.
Home U bent patiƫnt Patiƫntenfolders Vaso-vasostomie hersteloperatie na sterilisatie bij de man. Penis/testis Vaso-vasostomie hersteloperatie na sterilisatie bij de man. In het verleden is er bij u een sterilisatieoperatie vasectomie verricht. U heeft besloten om die weer ongedaan te laten maken.
Sterilisatie: hoe werkt het? Voor en nadelen seksualiteit.be.
Sterilisatie is een operatie die je onvruchtbaar maakt. Zowel mannen als vrouwen kunnen gesteriliseerd worden. Een sterilisatie ongedaan laten maken is mogelijk, maar wel moeilijk. Ongedaan maken lukt niet altijd. Hoe werkt sterilisatie? Sterilisatie werkt anders bij mannen en vrouwen.
Hersteloperatie na sterilisatie 10 jaar geleden Berichten over behandelingen Forum Urologie Slingeland Ziekenhuis.
Mijn partner heeft ongeveer 10 jaar geleden een sterilisatie ondergaan. We willen nu graag nog een kindje en de sterilisatie ongedaan laten maken. Maar, heeft het nog zin om dit na 10 jaar te proberen of is de kans op herstel van de vruchtbaarheid zo klein dat het af te raden is om dit nog te doen?
Vasovasostomie: hersteloperatie na sterilisatie Kenniscentrum Urologie Slingeland Ziekenhuis.
Mannen die in het verleden zich hebben laten steriliseren, kunnen dit middels een vasovasostomie ongedaan laten maken. Sterilisatie is een veel gebruikte methode voor anticonceptie, waarbij het uitgangspunt was dat deze onomkeerbaar en dus definitief zou zijn. De urologen van de Vasovaso kliniek kunnen de sterilisate bij veel mannen weer ongedaan maken.
Hersteloperatie sterilisatie Vruchtbaarheid.
Hersteloperatie na vroegere sterilisatie, vaso-vasostomie. Bij u is vroeger een sterilisatie gebeurd en u heeft nu de wens geuit deze ingreep ongedaan te laten maken. Deze ingreep wordt een vaso-vasostomie genoemd. In deze tekst geven we u graag meer informatie over deze ingreep.

Contacteer ons