Resultaten voor pijn na sterilisatie

pijn na sterilisatie
 
Ik ben man en krijg een sterilisatie Thuisarts.
Napijn: soms kunt u na de operatie wat napijn hebben. Deze pijn is niet heftig maar wat zeurend. Sommige mannen geven het aan als een zwaar gevoel. Heel zelden blijft dit gevoel na de operatie voor langere tijd aanhouden. Ontsteking: soms kan een operatiewondje gaan ontsteken. De balzak kan dan rood, dik en pijnlijk worden en gaan gloeien. Er kan pus uit het wondje komen en u kunt koorts krijgen. Als dat zo is, bel dan de praktijk of de huisartsenpost. Hoe gaat het verder? Hoe gaat het verder na sterilisatie?
Vasectomie Sterilisatie bij de man Ziekenhuis Nij Smellinghe.
Zon 5% van de mannen die zich laat steriliseren heeft kans op chronische pijn in de balzak. Zon 2-6% van de mannen krijgt na sterilisatie spijt van de ingreep, meestal vanwege een hernieuwde kinderwens. De sterilisatie is weliswaar te herstellen, maar dit lukt niet altijd en vaak is door de sterilisatie de vruchtbaarheid verminderd.
Pijn na sterilisatie bij een man Kenniscentrum Urologie Slingeland Ziekenhuis.
locatie en gang van zaken. Kenniscentrum Ziekte/Aandoening zaadblaasjes en zaadleiders pijn na sterilisatie Pijn na sterilisatie bij een man. Pijn na sterilisatie bij een man. Post-vasectomie pijn PVP. Ongeveer 5% van de patiƫnten houdt na een sterilisatie d.m.v. een vasectomie pijnklachten, de zogenaamde Post-vasectomie" pijn" PVP.
Sterilisatie bij de man Patiƫntenfolders 5359 Isala.
Het is belangrijk uw behandelend arts waarschuwen als u koorts krijgt boven de 385, C, er een sterke zwelling van de balzak optreedt, het wondje blijft bloeden of er uitermate veel pijn is. Ook kan na de sterilisatie een gevoel van stuwing optreden; dit kan leiden tot een pijnlijk gevoel voorafgaand aan de zaadlozing, maar deze stuwing is zeldzaam en meestal tijdelijk.
Seks na sterilisatie vasectomie man.
In het begin zijn er twee kleine plekjes te zien daar waar de zelfoplossende hechtingen hebben gezeten. Maar het is en blijft een operatie en uit de cijfers blijkt dat circa 5% van de mannen die zich laat steriliseren kans heeft op chronische pijn in de balzak. Sterilisatie: de gevolgen voor uw seksleven. Na de ingreep is een man niet meteen onvruchtbaar.
vasectomie of sterilisatie man.
Er zijn ook nadelen verbonden aan de vasectomie. Zo'n' 5% van de mannen die zich laat steriliseren heeft kans op chronische pijn in de balzak. Zo'n' 2 6% van de mannen na sterilisatie krijgt spijt van de ingreep, meestal vanwege hernieuwde kinderwens.
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Ziekenhuis.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
Vriend blijft last houden na sterilisatie. herkenning? Ouders Online.
za, 07/11/2009 1208.: Vriend blijft last houden na sterilisatie. Vriend is maand of 5 a 6 geleden gesteriliseerd. Aan een kant heeft ie toen een ontsteking gehad, na 2 ab-kuren was het over. Nu is het zo dat hij na een vrijpartij pijn heeft aan die ene kant.
Pijn en ongemak na sterilisatie.
Registreer Informatie Zoeken Actieve Onderwerpen Links Inloggen. Index Urologie Pijn en ongemak na sterilisatie. Onderwerp: Pijn en ongemak na sterilisatie. Geplaatst: 03-06-2012 2121.: Wij zijn 3 vrienden van achter in de twintig, allen gehuwd en 2 van ons achten hun gezin voltooid.

Contacteer ons