Meer resultaten voor na sterilisatie

na sterilisatie
 
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Ziekenhuis.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
Vasectomie Sterilisatie van de man gezondheid.be.
zie ook artikel: Sterilisatie bij de vrouw. Om infectie te voorkomen, wordt u verzocht de avond voor de ingreep de beharing van de balzak zorgvuldig weg te scheren. U hoeft niet nuchter te zijn voor de ingreep. Wanneer u bloedverdunnende middelen gebruikt, zal dit in overleg met uw arts al enige dagen van tevoren gestaakt zijn. Neem een strak zittende onderbroek of zwembroek mee, die moet u tot 24 uur na de ingreep aanhouden.
Seks na sterilisatie vasectomie man.
Seks na sterilisatie vasectomie man. Vroeger of later komt het onderwerp bij de meeste stellen ter sprake: sterilisatie. Het gezin wordt als compleet beschouwd en sterilisatie van de man, of te wel vasectomie, lijkt dan een goede blijvende oplossing om zwangerschap te voorkomen.
Jessa Ziekenhuis Vasectomie.
Na sterilisatie worden de zaadcellen, die nog steeds in de testikels worden gevormd door het lichaam afgebroken. Aan het zaadmonster is met het blote oog niet te zien of iemand gesteriliseerd is. Het zaadmonster bestaat na sterilisatie uit hoofdzakelijk prostaatvocht.
Sterilisatie bij de vrouw gezondheid.be.
Door een sterilisatie komt u niet eerder in de overgang. Als u vóór de sterilisatie de pil gebruikte en na de sterilisatie niet meer, moet u er wel rekening mee houden dat de menstruaties weer kunnen zijn zoals voor het pilgebruik en bij sommige vrouwen zelfs langduriger en heviger.
Sterilisatie: hoe werkt het? Voor en nadelen seksualiteit.be.
Ook sterilisatie van de vrouw is zeer betrouwbaar. Bij sterilisatie van de vrouw is het risico op een zwangerschap wel iets groter dan bij sterilisatie van de man, ongeveer 1 op 200. Voor en nadelen van sterilisatie. Sterilisatie is heel betrouwbaar. Na een sterilisatie hoef je nooit meer aan anticonceptie te denken.
Na de sterilisatie Thuisarts.
Heel zelden blijft dit gevoel na de operatie voor langere tijd aanhouden. Ontsteking: soms kan een operatiewondje gaan ontsteken. De balzak kan dan rood, dik en pijnlijk worden en gaan gloeien. Er kan pus uit het wondje komen en u kunt koorts krijgen. Als dat zo is, bel dan de praktijk of de huisartsenpost. Sterilisatie bij de man. Ik ben man en krijg een sterilisatie.
Hersteloperatie na sterilisatie van man of vrouw gezondheid.be.
Hersteloperatie na sterilisatie van man of vrouw. Bij de man. Bij de vrouw. Naar een omkeerbare vasectomie? dossier Een sterilisatie, zowel van man als vrouw, is in principe onomkeerbaar. Een sterilisatie is dan ook alleen een goede keuze wanneer u zeker weet dat u geen kinderen meer wilt.
vasectomie of sterilisatie man.
De dag na de sterilisatie kunt u in het algemeen weer uw dagelijkse werkzaamheden oppakken. De eerste dagen na de sterilisatie moet u echter wel zware werkzaamheden vermijden. Gedurende ongeveer vijf dagen na de sterilisatie kunt u beter niet fietsen, sporten, zwemmen, of zwaar tillen.

Contacteer ons