Resultaten voor hersteloperatie

hersteloperatie
 
Hersteloperatie sterilisatie man en vrouw Mens en Gezondheid: Zwangerschap.
Een hersteloperatie wordt na de leeftijd van 42 jaar niet meer uitgevoerd bij de vrouw, omdat de kans op een natuurlijke zwangerschap dan al klein is. Vrouwen boven de 38 jaar hebben minder kans op een zwangerschap na een hersteloperatie.
Hersteloperatie bij mannen na een sterilisatie.
Behandelingen onderzoeken Hersteloperatie bij mannen na een sterilisatie. Code URO 1614 Datum afdruk 04/01/2019. Een sterilisatie kan tegenwoordig ongedaan gemaakt worden met micro chirurgische technieken. Of de patiƫnt na de operatie weer een zwangerschap tot stand kan brengen hangt van de persoonlijke situatie af.
Hersteloperatie na sterilisatie bij mannen OLVG.
Bij een hersteloperatie worden de uiteinden van de zaadleiders, die bij een sterilisatie zijn doorgeknipt, weer aan elkaar vastgezet. Dit operatief herstellen van de zaadleiders wordt vaso vasostomie genoemd. De wijze waarop de sterilisatie heeft plaatsgevonden en de duur tot de hersteloperatie bepalen grotendeels de kans op een succesvol herstel.
Hersteloperatie VOKS.
Omdat het een grote operatie betreft, moet het kind tijdens de eerste dagen kunstmatig beademd worden. Na de operatie. Omdat het een grote operatie betreft, is zelf ademen direct na de operatie vaak te vermoeiend voor uw kind en wordt daarom na-beademd.
hersteloperatie na sterilisatie bij mannen Albert Schweitzer ziekenhuis.
Hersteloperatie na sterilisatie bij mannen Vaso-vasostomie. Spijt van uw sterilisatie? Een hersteloperatie kan uitkomst bieden! Ongeveer 25, tot 5% van de mannen die een sterilisatie ondergaan krijgen hier om uiteen lopende redenen spijt van. Een hersteloperatie, ook wel vaso-vastomie genoemd, kan dan uitkomst bieden.
Vergoedingen IZA.
Sterilisatie man: maximaal 800. Hersteloperatie sterilisatie vrouw: maximaal 2.500. Hersteloperatie sterilisatie man: maximaal 1.500. IZA Extra Zorg 4. Gecontracteerde zorg: 100% op basis van het gecontracteerd tarief. Sterilisatie vrouw: maximaal 1.500. Sterilisatie man: maximaal 800. Hersteloperatie sterilisatie vrouw: maximaal 2.500.
De hersteloperatie.
Hersteloperatie na sterilisatie bij de man. U wordt onder algehele narcose gebracht of verdoofd met een ruggenprik. De zaadleiders worden aan elkaar gehecht. De uroloog maakt gebruik van een vergrotende bril loepbril. De operatie duurt ongeveer 1 a 15, uur.
Antonius Zorggroep // Urologie Behandelingen urologie Hersteloperatie na sterilisatie.
Radiologie Nucleaire geneeskunde. Vrouw en Kind. Hersteloperatie na sterilisatie. In het verleden heeft u een sterilisatieoperatie vasectomie gehad. U hebt besloten om die weer ongedaan te laten maken. Het is mogelijk om een hersteloperatie te laten doen. De hersteloperatie heet vaso-vasostomie.
Independer.
Hersteloperatie Fertiliteit.info.
De kans op voldragen zwangerschap is na het 40e jaar tot minder dan 10% gedaald. Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze polikliniek urologie, 013-5398024. U bevindt zich hier: Fertiliteit Vruchtbaarheid De rol van de man Hersteloperatie. Print deze pagina.

Contacteer ons