Resultaten voor hersteloperatie

hersteloperatie
 
Independer.
Sterilisatie en refertilisatie ONVZ Zorgverzekeraar. ONVZ. ONVZ.
Sterilisatie man: 350, Sterilisatie vrouw: 1.000, Maximaal, voor hele looptijd verzekering. Geen vergoeding voor hersteloperatie. Sterilisatie man: 400, Sterilisatie vrouw: 1.200, Maximaal, voor hele looptijd verzekering. Geen vergoeding voor hersteloperatie. 100% sterilisatie en hersteloperatie. 100% sterilisatie en hersteloperatie. Wat u zelf betaalt.
Hersteloperatie na genitale verminking nog niet vergoed medischcontact.
Plaats een reactie. Vrouwen die een hersteloperatie willen ondergaan voor genitale verminking, zullen nog moeten wachten op vergoeding. PvdA-Kamerlid Lilianne Ploumen heeft tevergeefs geprobeerd hier een tijdelijke subsidie voor los te krijgen, vooruitlopend op mogelijke vergoeding vanuit de Zorgverzekeringswet. Operaties om gezondheidsklachten als gevolg van genitale verminkingen te herstellen worden wel vergoed, maar een hersteloperatie niet.
Hersteloperatie na sterilisatie bij de man.
de duur tussen de sterilisatie en de hersteloperatie. De kans op zwangerschap na een hersteloperatie is mede afhankelijk van de leeftijd en vruchtbaarheid van uw partner. Kosten van de operatie. Als u besluit de operatie te laten uitvoeren, ontvangt u een pro-formafactuur die u voor de operatie moet voldoen.
Vaso-vasostomie Herstel sterilisatie Urologen Kliniek Vleuten.
Wanneer deze doorgankelijkheid tijdens de operatie duidelijk is, kunnen de beide uiteinden weer aan elkaar gehecht worden. Dit gebeurt met haardunne hechtingen, waardoor een kwetsbare aansluiting ontstaat. Hoe korter de periode tussen de sterilisatie en de hersteloperatie, en hoe jonger de partner, hoe beter de resultaten.
hersteloperatie na sterilisatie bij mannen Albert Schweitzer ziekenhuis.
Hersteloperatie na sterilisatie bij mannen Vaso-vasostomie. Spijt van uw sterilisatie? Een hersteloperatie kan uitkomst bieden! Ongeveer 25, tot 5% van de mannen die een sterilisatie ondergaan krijgen hier om uiteen lopende redenen spijt van. Een hersteloperatie, ook wel vaso-vastomie genoemd, kan dan uitkomst bieden.
Hersteloperatie sterilisatie man en vrouw Mens en Gezondheid: Zwangerschap.
Een hersteloperatie wordt na de leeftijd van 42 jaar niet meer uitgevoerd bij de vrouw, omdat de kans op een natuurlijke zwangerschap dan al klein is. Vrouwen boven de 38 jaar hebben minder kans op een zwangerschap na een hersteloperatie.
Hersteloperatie Fertiliteit.info.
De kans op voldragen zwangerschap is na het 40e jaar tot minder dan 10% gedaald. Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze polikliniek urologie, 013-5398024. U bevindt zich hier: Fertiliteit Vruchtbaarheid De rol van de man Hersteloperatie. Print deze pagina.
Hersteloperatie bij mannen na een sterilisatie.
Behandelingen onderzoeken Hersteloperatie bij mannen na een sterilisatie. Code URO 1614 Datum afdruk 30/03/2019. Een sterilisatie kan tegenwoordig ongedaan gemaakt worden met micro chirurgische technieken. Of de patiƫnt na de operatie weer een zwangerschap tot stand kan brengen hangt van de persoonlijke situatie af.
Maagdenvlies herstel operatie maagdenvlies.
Door toename van het aantal allochtone vrouwen in de fertiele levensfase in onze multiculturele samenleving stijgt het aantal verzoeken tot een hersteloperatie van het maagdenvlies. Uit onderzoek blijkt dat veel jongens uit het Middellandse zee gebied waarde hechten aan de maagdelijkheid van hun toekomstige vrouw in de huwelijksnacht.

Contacteer ons