Meer resultaten voor kan sterilisatie

kan sterilisatie
 
Vasectomie: anticonceptie door sterilisatie van de man Gynco.
De mannelijke sterilisatie is 999%, doeltreffend 1. Toch duurt het 3 maanden voordat de zaadcellen volledig uit het sperma verdwenen zijn. Tijdens die periode blijft een ander voorbehoedsmiddel noodzakelijk. Alleen de analyse van een zaadmonster kan de onvruchtbaarheid van de patiƫnt bevestigen.
Sterilisatie: hoe werkt het? Voor en nadelen seksualiteit.be.
De sterilisatie van een man is betrouwbaarder dan die van een vrouw. Het is ook iets goedkoper. Bij sterilisatie van de man, is de vrouw natuurlijk niet beschermd tegen zwangerschap wanneer ze seks heeft met andere mannen. Kan je een sterilisatie ongedaan laten maken?
Sterilisatie vruchtbaarheid Wikipedia.
Sterilisatie van de vrouw was in het verleden een vrij zware buikoperatie onder narcose, waarbij de eileiders werden verbroken door ze dicht te branden. Na de operatie moest de vrouw vele dagen tot weken rustig aan doen en duurde het veel langer voor alles genezen was. Beide vormen van sterilisatie zijn in principe permanent, in sommige gevallen kan een uroloog of gynaecoloog proberen de vruchtbaarheid te herstellen.
Sterilisatie van de teef Dierenartsenpraktijk Argos Hombeek Mechelen.
Om te voorkomen dat de teef te dik wordt zal de hoeveelheid voer wat beperkt moeten worden tot zelfs 30% minder of er moet overgeschakeld worden naar een voer speciaal voor gesteriliseerde teven. Deze voeding kan u bij ons verkrijgen. Na de sterilisatie soms pas vele jaren na de sterilisatie ontstaat er bij sommige teven incontinentie onvrijwillig urineverlies.
Hersteloperatie na sterilisatie van man of vrouw gezondheid.be.
Deze antistoffen kunnen de kwaliteit van de zaadcellen en dus ook hun bevruchtingsmogelijkheden aantasten. Indien erg geen levensvatbare zaadcellen opduiken in de zaadlozing, kan men eventueel op zoek gaan naar nog niet volledig ontwikkelde zaadcellen in de teelbal of de bijbal, en via IVF-technieken toch een zwangerschap realiseren. zie ook artikel: Vasectomie Sterilisatie van de man.
Castratie en sterilisatie Dierenarts Willem Lebon.
Wij raden de prikpil enkel aan indien u ooit nog een nestje wenst, want sterilisatie is definitief. Aan een sterilisatie zijn echter ook enkele nadelen verbonden, namelijk.: Na sterilisatie kan incontinentie voorkomen. Er bestaat tegenwoordig wel medicatie die zeer effectief is hiertegen.
Castratie en sterilisatie van katten Huisdierinfo-home. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Wat houden castratie, sterilisatie en vroegcastratie juist in? Bij een castratie of sterilisatie wordt de kat onvruchtbaar gemaakt. Castratie is het weghalen van de geslachtsorganen, zowel bij mannelijke als bij vrouwelijke dieren. Bij katers worden de testikels verwijderd, bij kattinnen de eierstokken en soms ook de baarmoeder.
Sterilisatie bij de vrouw gezondheid.be.
De sterilisatie werkt direct, maar als u de pil gebruikt, moet u de strip waarmee u bezig bent op het moment van sterilisatie, afmaken om te voorkomen dat u vroegtijdig menstrueert en uw cyclus onregelmatig wordt. Een spiraaltje kan tijdens de sterilisatie verwijderd worden, maar dat is wel afhankelijk van het moment van de cyclus.

Contacteer ons