Zoeken naar hersteloperatie vasectomie

hersteloperatie vasectomie
 
De 10 meest gestelde vragen VasoVaso Kliniek.
De volledige doorlooptijd van deze behandeling en het herstel zal 4 tot 8 weken duren. Twee maanden na de operatie willen we graag een monster van uw sperma onderzoeken op de aanwezigheid van zaadcellen. Hoe ziet het volledige zorgpad voor de hersteloperatie er uit?
Wordt sterilisatie en refertilisatie vergoed door je zorgverzekering? Independer.nl. Independer weblog. Independer.
Ook is het mogelijk om sterilisatie ongedaan te maken refertilisatie. Wat is sterilisatie en refertilisatie precies en wat wordt er vergoed door je zorgverzekering? We leggen het uit in dit artikel. Wat is sterilisatie bij een man? Voor de sterilisatie vasectomie van de man is maar een kleine operatie nodig.
Herziene richtlijn Vasectomie van de Nederlandse Vereniging voor Urologie Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde.
9 De kans dat betrokkene later spijt krijgt van de ingreep neemt toe naarmate de vasectomie op jongere leeftijd wordt toegepast: bij mannen jonger dan 25 jaar is die kans ruim 11. 9 De meeste mannen die een hersteloperatie ondergaan, zijn nadien verminderd vruchtbaar, afhankelijk van het obstructie-interval, de leeftijd van de partner en de ervaring van de hersteloperateur.
Sterilisatie en refertilisatie ONVZ Zorgverzekeraar. ONVZ. ONVZ.
voor vasectomie: huisarts. Vergoeding per verzekering. Sterilisatie man: 350, Sterilisatie vrouw: 1.000, Maximaal, voor hele looptijd verzekering. Geen vergoeding voor hersteloperatie. Sterilisatie man: 400, Sterilisatie vrouw: 1.200, Maximaal, voor hele looptijd verzekering. Geen vergoeding voor hersteloperatie. 100% sterilisatie en hersteloperatie.
Sterilisatie bij de man.
Een hersteloperatie ook wel vaso-vasostomie genoemd is een ingreep waarbij de uiteinden van de zaadleiders op de plaats weer ze bij de vasectomie zijn doorgenomen aaneen worden gezet. Omdat de binnendiameter van de zaadleider minder dan 1 mm is en omdat zich reeds littekenweefsel in dit gebied gevormd heeft is dit een lastige en soms tijdrovende operatie, zeker in vergelijking met de vasectomie.
hersteloperatie na sterilisatie bij mannen Albert Schweitzer ziekenhuis.
Hersteloperatie na sterilisatie bij mannen Vaso-vasostomie. Spijt van uw sterilisatie? Een hersteloperatie kan uitkomst bieden! Ongeveer 25, tot 5% van de mannen die een sterilisatie ondergaan krijgen hier om uiteen lopende redenen spijt van. Een hersteloperatie, ook wel vaso-vastomie genoemd, kan dan uitkomst bieden.
Sterilisatie vergoedingen in 2019.
Vanuit een aantal aanvullende verzekeringen is er vergoeding voor sterilisatie van zowel mannen als vrouwen. Uw vergoeding en voorwaarden. Vanuit uw basisverzekering. Heeft u een aanvullende verzekering? Selecteer uw verzekering. U vindt uw aanvullende verzekering op. Een hersteloperatie na sterilisatie wordt niet vergoed.
Vaso-vasostomie Herstel sterilisatie Urologen Kliniek Vleuten.
Vaso-vasostomie herstel sterilisatie. In het verleden is er bij u een sterilisatieoperatie vasectomie verricht. U heeft besloten om die weer ongedaan te laten maken. Het is mogelijk om een hersteloperatie te laten uitvoeren. De hersteloperatie heet vaso-vasostomie. De vasovasostomie wordt met microscopische operatie technieken uitgevoerd.
Vergoeding sterilisatie Krijgt u sterilisatiekosten vergoed? CZ.
Bekijk de vergoeding in onze zorgverzekeringen. Wat krijgt u vergoed? Wij vergoeden sterilisatie uit onze aanvullende verzekeringen. U krijgt de vergoeding voor de kosten van sterilisatie alleen als de ingreep door, of onder verantwoordelijkheid van, een medisch specialist is uitgevoerd.
Vergoedingen IZA.
Sterilisatie van de man wordt ook wel vasectomie genoemd. Hiervoor is een ingreep nodig waarbij beide zaadleiders afgesloten worden. Bij vrouwen is het een ingreep waarbij beide eileiders worden afgesloten. Vergoeding vanuit de basisverzekering. Sterilisatie wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. Vergoeding vanuit de aanvullende verzekeringen. Bij een aantal aanvullende verzekeringen hebt u recht op een vergoeding voor sterilisatie en hersteloperatie voor sterilisatie.

Contacteer ons