Meer resultaten voor sterilisatie kat kosten

sterilisatie kat kosten
 
Tarieven A7 Noord Dierenartsen.
NB: omdat wij graag een steentje bijdragen aan het in stand houden van een gezonde kattenpopulatie krijgt u bij ons 10% korting op de sterilisatie en castratie van de kat, wanneer u met meerdere katten tegelijk komt. Waar zijn de kosten van een operatie uit opgebouwd?
Kosten sterilisatie kat en de reden van het prijsverschil.
Kosten sterilisatie kat. De kosten van de operatie om je kat te laten steriliseren zijn erg verschillend per dierenpraktijk. Wij hebben een korte zoektocht gedaan naar de kosten die dierenklinieken rekenen voor het steriliseren van je kat op de traditionele manier.
Tarieven kat Dierenkliniek Lopik-Benschop.
castratie of sterilisatie. Voeding en verzorging. Neem direct contact op. vaccinaties inclusief het consult en een gezondheidscontrole. bordetella vaccinatie Bb neusdruppel, 1 jaar geldig. rabiës vaccinatie 3 jaar geldig. combinaties van meerdere vaccinaties inclusief het consult en een gezondheidscontrole. cocktail bordetella vaccinatie Bb neusdruppel. cocktail rabiës vaccinatie. combinaties met twee of meer katten inclusief een gezondheidscontrole, geen extra consultkosten. voor elk extra dier na het eerste dier geldt dan het onderstaande tarief. cocktail vaccinatie, 2e kat of meer.
Kosten sterilisatie Kat Informatie vergelijken 112huisdier.
Kosten sterilisatie kat. Kosten sterilisatie kat. Als u uw kat wilt laten steriliseren, is het handig om de kosten van de sterilisatie goed onder de loep te nemen. De kosten hiervan verschillen aanzienlijk: deze hangen af van het gewicht en de leeftijd van uw kat.
Dierenarts tarieven Dierenarts PETcomfort.
Vaccinatie Myxomatose VHD 1 keer per jaar. Europees dierenpaspoort Hond en Kat. Castratie / Sterilisatie behandelingen. De onderstaande prijzen zijn all-in, inclusief de standaard medicijnen en controle consult na 3 dagen. Let op: Bij uitzonderlijke afwijkingen aan het geslachtsapparaat bijv. niet ingedaalde testikels bij de reu/kater komen er extra kosten bij.
Kosten sterilisatie kat Katten verzekering.
Verzekering voor huisdieren. Home Kosten sterilisatie kat. Kosten sterilisatie kat Katten verzekering. Kosten sterilisatie kat. Je wilt je kat laten steriliseren, maar je hebt het niet heel breed. Je wilt dan ook graag weten wat de kosten zijn voor een sterilisatie.
Kosten sterilisatie kat Lees alles Zoekdierenarts.nl.
Overleg met uw dierenarts wanneer sterilisatie van uw kat het beste is. Meestal kiest men voor sterilisatie voor de eerste krolsheid rond de 6-7 maanden. Kosten voor sterilisatie kat. De kosten van sterilisatie van de poes hangen af van een aantal zaken.
Wat zijn de kosten van sterilisatie bij mijn kat? Tinki.nl.
Dit is een ziektekostenverzekering voor je kat waarbij je veel medische kosten vergoed krijgt. Niet alleen de eerste kosten die je maakt met je kitten worden dan direct vergoed, veel verzekeraars dekken ook de kosten van de sterilisatie van je kat.

Contacteer ons