Resultaten voor ongewenst ongepland zwanger na sterilisatie

ongewenst ongepland zwanger na sterilisatie
 
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Ziekenhuis.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
Overgang of zwangerschap na sterilisatie Vrouw en Overgang.
Menopauzejaar: Leeftijd nu: 63. Re: Overgang of zwangerschap na sterilisatie. Bericht door Marlies do 03 apr 2008 1602.: Cherine schreef: Nu ben ik bang dat ik misschien zwanger ben of dat ik in de eerste fase van de overgang zit.
Sterilisatie van man blijkt 6 jaar later toch spontaan aan het herstellen Ouders Online.
Nou veel geluk nog met jullie ongelukje! WEet je een vriendin in Canada wou een abortus laten doen omdat ze ongewenst zwanger werd, ze heeft toch doorgezet en het meisje gehouden, het is het liefste kind die ze heeft, mss dat de kinderen dat aanvoelen in je buik dat je dan echt mag geboren worden apart he! za, 24/04/2010 1847.: mijn vierde kind kwam onverwachtons, gelukje.: za, 24/04/2010 2148.: Volgens mij, ilsepilse., is het lastig een ziekenhuis/arts aansprakelijk te stellen. Volgens mij moet je voorafgaand aan een steriliatie ook tekenen dat je je bewust bent van het risico dat er een falingspercentage is van drie op de 1000. Om het ziekenhuis of de arts aansprakelijk te stellen moet je dan dus kunnen aantonen dat er fouten gemaakt zijn bij de sterilisatie of dat de zaadcontrole niet goed is uitgevoerd. En hoe bewijs je dat? Voor het eerste moet je misschien wel een andere uroloog raadplegen die dan moet kijken of het allemaal klopt. En zaad moet binnen een uur na de lozing in het ziekenhuis worden afgegeven en gecontroleerd worden neem ik aan.
Spreekuurthuis anticonceptie.
Sterilisatie bij de man vasectomie vindt plaats onder plaatselijke verdoving, waarbij de zaadleiders worden doorgesneden en afgebonden. De kans op ongewenste zwangerschap na vasectomie is erg laag 015, procent. De kans op zwangerschap na herstel van een vasectomie is slechts 50 procent, voornamelijk omdat bij een groot percentage mannen na vasectomie antistoffen tegen de eigen zaadcellen worden gevormd. Anticonceptie: wat past bij jou? Anticonceptie: wat past bij jou? Iedereen wil graag van seks genieten zonder meteen zwanger te worden.
9maand Onverwacht zwanger Onverwacht zwanger na sterilisatie.
Baby van de Maand. Onverwacht zwanger na sterilisatie. 20/11/2003, 5.951 keer bekeken. Ik ben reeds moeder van 3 kinderen: een jongen, een meisje en dan weer een jongentje. Ik ben drie keer met een keizersnede bevallen en bij de jongste hadden we beslist om mij te laten steriliseren.
Onverwachts zwanger na sterilisatie van mijn man Babybytes.
Heeft iemand weleens een zwangerschap meegemaakt na sterilisatie van de man? Ons leven staat momenteel op zijn kop. Reageer op dit topic. Maak een Babybytes account om zelf topics te openen in VA. reacties 36 Verversen. 1 2 3. Ik ben helaas niet zwanger, mijn vriend heeft al 4 kids van zichzelf met 2 ex vrouwen Hij is 1 jaar geleden geholpen, wat hij inweze niet echt wilde maar op aanraden van ex heeft gedaan Nu vind hij het enorm jammer dat hij geen kindje met mij kan krijgen.ik ben inmiddels ook 39 voel mij de laatste weken erg raar, dus het kan een pre overgang zijn bij mij en hij dan geholpen. weet iemand een manier waarop het misschien wel zou kunnen? hersteloperatie zijn wij eigenlijk niet zo erg van overtuigt. Mijn man is 8 maanden geleden geholpen en nu had ik gister mijn menstruatie moeten krijgen ik heb vanmiddag een test gehaald en gedaan en die was negatief. Mijn man is niet gesteriliseerd maar we zijn wel zwanger van de 3e wat ongepland was.
Spontane zwangerschap na sterilisatie Richtlijn Richtlijnendatabase.
1 Hoe te handelen bij een spontane zwangerschap na sterilisatie? De begeleiding van een vrouw die zwanger is ondanks een voorafgaande sterilisatie verdient speciale aandacht, omdat diverse problemen van volstrekt uiteenlopende aard aan de orde zijn. Allereerst bestaat een verhoogd risico op een extra uteriene zwangerschap EUG Beerthuizen, 2010; Pollack, 2003. Hierop gerichte diagnostiek verdient daarom prioriteit. Indien een EUG wordt vastgesteld, is chirurgische behandeling meestal aangewezen. Daarbij is van belang dat de conceptie niet obligaat plaatsvond via dezelfde tuba waarin de EUG zich bevindt. Juist de andere tuba kan doorgankelijk zijn, zodat dubbelzijdige tubectomie als regel geïndiceerd is. Indien een intra-uteriene zwangerschap bestaat, is de vraag aan de orde of de ongeplande zwangerschap al dan niet gewenst is. Dit dilemma roept bij de zwangere doorgaans ambivalente gevoelens op, waarbij de begeleiding vooral om aandacht en geduld vraagt, terwijl soms ook de hulp van een maatschappelijk werkende of psycholoog moet worden ingeroepen. In de praktijk is de aanname dat een ongeplande zwangerschap ook ongewenst is vaak onjuist.

Contacteer ons