Resultaten voor laparoscopische sterilisatie

laparoscopische sterilisatie
 
Sterilisatie d.m.v. kijkoperatie laparoscopische sterilisatie Groepspraktijk Dierenartsen.
Wij adviseren de teef te laten steriliseren 2-3 maanden na de eerste loopsheid. Meer informatie over de voor en nazorg van de operatie kunt u lezen in de volgende link: sterilisatie hond. Bij een laparoscopische sterilisatie worden de buikorganen door middel van een camera in beeld gebracht.
Laparoscopie Hond Kat Laparoscopische Sterilisatie DC Hopmans.
Met behulp van deze scoop kunnen we in de buik van uw hond of kat kijken en een laparoscopische sterilisatie uitvoeren. Laparoscopische sterilisatie van uw hond of kat? Bij een laparoscopische sterilisatie van uw hond of kat worden de eierstokken verwijderd via twee kleine gaatjes in de buik.
Laparoscopie sterilisatie hond DAC van Vecht tot Venen.
Op bovenstaande afbeelding ziet u een laparoscopische sterilisatie. De laparoscopische operaties vinden plaats bij Dierenartsencombinatie Balkbrug Nieuwleusen te Balkbrug. Bent u klant bij een van de overige drie deelnemende praktijken van Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen, dan krijgt u een verwijsbrief mee.
Laparoscopische sterilisatie bij de hond.
Wat is laparoscopisch steriliseren? Een laparoscopische sterilisatie is een medische term voor het onvruchtbaar maken door middel van een kijkoperatie. Bij een traditionele sterilisatie wordt er een snede gemaakt in de buikwand en zoekt de chirurg met de handen de eierstokken en baarmoeder van de hond op.
Laparoscopische sterilisatie hond.
Een nadeel van zowel een normale sterilisatie als laparoscopische sterilisatie bij uw hond is dat uw hond kan aankomen. Om dit te voorkomen is het verstandig om porties te verkleinen en minder tussendoortjes te geven. Laat uw hond steriliseren bij dierenartsenpraktijk De Driehoek.
Voor en nadelen van laparoscopisch steriliseren.
Deze manier van opereren spreekt veel mensen aan, soms wordt er zelfs gesteld dat sterilisatie via een gewone methode obsoleet zou zijn, maar is dit ook zo? Onder de klassieke manier van sterilisatie verstaan we in dit stuk een sterilisatie via een snede in de buikwand, waarbij de eierstokken buiten de buikholte worden afgebonden. Bij laparoscopische sterilisatie werkt de opererende dierenarts, ofwel chirurg met 3 kleine gaatjes, waarbij de eierstokken in de buikholte worden afgebonden.
Laparoscopische sterilisatie van uw hond.
Minder narcose, uw hond is snel weer wakker. Het voordeel van een laparoscopische sterilisatie bij uw hond is dat we naar de eierstokken in de buik toe gaan om ze te verwijderen in plaats van ze buiten de buik te brengen.
Laparoscopische sterilisatie Stroowaert.
Door hogere kosten vanwege de benodigde kennis, apparatuur en meer voorbereidingstijd is het tarief van de laparoscopische sterilisatie hoger dan die van de standaard sterilisatie. Voor info over de kosten kunt u bellen, graag willen we dan het gewicht weten van de hond.
Laparoscopische sterilisatie.
8431 HH Oosterwolde. U kunt uw hond bij ons laparoscopisch laten steriliseren. Hierbij worden de eierstokken verwijderd door middel van een kijkoperatie. Met behulp van een camera worden de eierstokken opgezocht en verwijderd. Deze techniek is minder belastend voor uw huisdier.
Laparoscopische sterilisatie.
Met de opkomst van nieuwe technieken heeft de conventionele manier van steriliseren plaats gemaakt voor de moderne laparoscopische sterilisatie. Inmiddels wordt deze manier van steriliseren jaren succesvol en naar volle tevredenheid van onze cliƫnten uitgevoerd. Een laparoscopische sterilisatie wordt uitgevoerd door middel van dunne buisvormige instrumenten die via kleine huidopeningen naar binnen worden gebracht.

Contacteer ons