Zoeken naar kosten sterilisatie man

kosten sterilisatie man
 
Vergoeding Sterilisatie zorgverzekering Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Om de kosten deels vergoed te krijgen, kun je een aanvullende verzekering afsluiten. Wat kost sterilisatie? De kosten van een sterilisatie varieren sterk per ziekenhuis. Het is verstandig de prijzen vooraf te vergelijken. Voor een man varieert de prijs van een sterilisatie tussen de 250-900.
Medisch Centrum Leeuwarden Sterilisatie man vasectomie.
Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt de kosten van de sterilisatie niet. Of u in aanmerking komt voor vergoeding van de kosten van de ingreep, hangt af van uw zorgverzekeraar en van uw pakket. Wie werken er? Vandaag bent u welkom van.: Vind uw weg. De plattegrond van het ziekenhuis. 058 286 66 66. Route en bereikbaarheid. 0517 49 99 99. Route en bereikbaarheid. Sterilisatie man vasectomie.
Kosten en verzekering Behandelingen die niet door de basisverzekering worden vergoed Westfriesgasthuis.
Wat zijn de meest voorkomende behandelingen in het Westfriesgasthuis die niet door de basisverzekering worden vergoed, maar mogelijk wel uit de aanvullende? En wat zijn de kosten daar dan van? Hieronder vindt u een overzicht. Het gaat om veel voorkomende behandelingen die meestal niet vergoed worden door de basisverzekering. Wij adviseren u om dit altijd bij uw zorgverzekeraar na te vragen. De genoemde tarieven gelden voor 2018. Sterilisatie van de man.
Independer.
Vergoeding sterilisatie Krijgt u sterilisatiekosten vergoed? CZ.
U krijgt de vergoeding voor de kosten van sterilisatie alleen als de ingreep door, of onder verantwoordelijkheid van, een medisch specialist is uitgevoerd. Bent u collectief verzekerd? Zoek en controleer uw collectiviteitsnummer. Zo kunnen we u de juiste vergoedingen tonen.
Sterilisatie van de man vasectomie Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Sterilisatie van de man is een vorm van anticonceptie waarbij de zaadleiders worden doorgesneden en met een draadje worden afgesloten. Hierdoor kunnen er geen zaadcellen meer in het zaadvocht komen en wordt u definitief onvruchtbaar. Een sterilisatie wordt ook wel een vasectomie genoemd.
Kosten sterilisatie man bij Andros Mannenkliniek niet hoger dan ziekenhuis.
Maak afspraak Online spreekuur. Home Sterilisatie Man Kosten sterilisatie man. Kosten sterilisatie man. Kosten sterilisatie man zijn 400, bij Andros Mannenkliniek. In het ziekenhuis zijn de kosten voor deze ingreep meestal gelijk of hoger. Over de kosten en de keuze waar u uw vasectomie wil laten uitvoeren.:
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Ziekenhuis.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
Vergoeding sterilisatie man raquo Uitleg Geld.nl.
Ter vergelijking de kosten voor een sterilisatie bij een man inclusief nacontrole bedragen bij de meeste ziekenhuizen 250 tot 450 euro. Let op: De kosten voor een sterilisatie van een man kunnen bij sommige ziekenhuizen hoger uitpakken. Zo rekent een enkel ziekenhuis bijna 800 euro voor deze ingreep.
Sterilisatie vergoeding augustus 2018 Zorgwijzer.
300 bij man; 1200 bij vrouw. Deze zorgverzekeraar biedt vanuit de aanvullende verzekering geen vergoeding voor sterilisatie. Naam Vergoeding Premie. 400 bij man; 1250 bij vrouw. 400 bij man; 1250 bij vrouw. 400 bij man; 1250 bij vrouw. 400 bij man; 1250 bij vrouw.

Contacteer ons