Op zoek naar kosten sterilisatie man?

kosten sterilisatie man
 
Sterilisatie van de man vasectomie MC Groep.
Home Patiƫnten Bezoekers Urologie Sterilisatie van de man vasectomie Sterilisatie van de man vasectomie. Sterilisatie van de man vasectomie. Sterilisatie bij de man, door middel van vasectomie, is een ingreep waarbij de beide zaadleiders tussen de zaadballen testikels en de prostaat worden onderbroken.
Sterilisatie van de man vasectomie MC Zuiderzee Ziekenhuis Lelystad.
Raad van Bestuur. Home Patiƫnten Bezoekers Specialismen Urologie Sterilisatie van de man vasectomie Sterilisatie van de man vasectomie. Sterilisatie van de man vasectomie. Sterilisatie bij de man, door middel van vasectomie, is een ingreep waarbij de beide zaadleiders tussen de zaadballen testikels en de prostaat worden onderbroken.
Sterilisatie man in omgeving Amsterdam Betrouwbaar, volledig vergoed.
Bovendien wordt de ingreep meestal volledig vergoed uit de basisverzekering als de sterilisatie door de huisarts gedaan wordt als de sterilisatie in het ziekenhuis gebeurt, kunnen er wel kosten aan verbonden zijn i.v.m. het eigen risico. Op deze pagina vindt u meer informatie over de sterilisatie van de man, en wat onze huisartsenpraktijk hierin voor u kan betekenen.
Sterilisatie bij de man urologie Gelre ziekenhuizen.
Bij vergoeding vanuit de aanvullende verzekering heeft u wel een verwijzing van de huisarts nodig. U kunt de kosten van de behandeling dan bij uw Zorgverzekeraar declareren. De website van Stichting Anticonceptie Nederland. De website van de Nederlandse Vereniging voor Urologen. Maak direct een afspraak voor een snelle behandeling! 0 dagen Zutphen. Sterilisatie van de man vasectomie urologie UROL-507.
Sterilisatie bij de man vasectomie LUMC.
Sterilisatie bij de man vasectomie. Sterilisatie bij de man vasectomie. Deze informatie is opgesteld door de afdelingen Urologie. In deze folder vindt u de tekst die officieel is vastgesteld door de Nederlandse Vereniging voor Urologie inzake sterilisatie bij de man.
Sterilisatie bij de man.
Isala Diaconessenhuis Steenwijk. Sterilisatie bij de man Sterilisatie bij de man. Een sterilisatie vasectomie is een eenvoudige ingreep waarbij de uroloog de zaadleiders onderbreekt. Deze zeer veilige vorm van anticonceptie voorkomt dat zaadcellen het zaadvocht bereiken tijdens de geslachtsgemeenschap. In overleg met uw arts heeft u tot een vasectomie besloten.
Sterilisatie bij de man Thuisarts.
Sterilisatie is de meest betrouwbare methode om zwangerschap te voorkomen. Bij hoge uitzondering kunnen mannen die gesteriliseerd zijn na verloop van tijd toch opeens weer vruchtbaar worden. Wat is uw situatie? Ik ben man en overweeg een sterilisatie. Ik ben man en krijg een sterilisatie.
Sterilisatie bij een man.
Sterilisatie bij een man. Het doorsnijden van de zaadleiders. Specialisme of afdeling Urologie. Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur. Polikliniek: 5 weken. Behandeling: 5 weken. In het kort. Bij een sterilisatie worden de zaadleiders doorgesneden, zodat u onvruchtbaar wordt.
Sterilisatie bij de man.
Afdeling A 10, rode route. Telefoonnummer: 020 755 7038. Bereikbaar: ma t/m vrij 9.00-12.00, 14.00-16.00 uur. Sterilisatie bij de man. Deel deze pagina.: Specialismen en afdelingen. Bezoek aan de polikliniek. Medewerkers en specialisten. Complimenten, klachten, suggesties, vragen. Kosten en verzekering.
Medisch Centrum Leeuwarden Sterilisatie man vasectomie.
Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt de kosten van de sterilisatie niet. Of u in aanmerking komt voor vergoeding van de kosten van de ingreep, hangt af van uw zorgverzekeraar en van uw pakket. Wie werken er? Vandaag bent u welkom van.: Vind uw weg. De plattegrond van het ziekenhuis. 058 286 66 66. Route en bereikbaarheid. 0517 49 99 99. Route en bereikbaarheid. Sterilisatie man vasectomie.

Contacteer ons