Meer resultaten voor vrouwen sterilisatie

vrouwen sterilisatie
 
Dossier sterilisatie vrouw.nl.
In het nieuws Het verhaal dat je twee keer doet nadenken over sterilisatie. Het zal je maar overkomen: je bent bevallen van je derde kindje en je gezinnetje voelt compleet, waarna je je besluit te laten steriliseren. In het nieuws Van spiraal tot nuvaring, van condoom tot pil: Welke anticonceptie kies je? Meer dan 2 miljoen vrouwen in Nederland slikken een anticonceptiepil.
Sterilisatie bij de vrouw: waar moet je rekening mee houden? Mens en Gezondheid: Leven.
Voor sommige vrouwen betekent dit een verbetering van het seksuele leven. De meeste vrouwen zijn tevreden over de sterilisatie en krijgen er geen spijt van. Mocht je toch spijt krijgen van je sterilisatie, bestaat er een mogelijkheid tot een hersteloperatie.
Independer.
Sterilisatie vergoeding update: 2019 Zorgwijzer.
Een sterilisatie kan zowel bij mannen als vrouwen worden uitgevoerd, hoewel de ingreep bij vrouwen een stuk ingrijpender en ook duurder is. De sterilisatie bij een man vasectomie betreft slechts een kleine ingreep waarbij wordt gezorgd dat de zaadcellen niet meer naar buiten kunnen.
Informatie voor vrouwen die een sterilisatie overwegen De Gynaecoloog.
Na een laparoscopische sterilisatie worden 2 tot 5 per 1.000 vrouwen zwanger. Dit betekent dat in een groep van 1.000 vrouwen die een laparoscopische sterilisatie hebben ondergaan er 2 tot 5 vrouwen daarna zwanger worden in de loop van hun leven.
Sterilisatie bij vrouwen Mamaplaats.
Een eventuele hersteloperatie geeft maar weinig zekerheid en is alleen mogelijk na een sterilisatie via de buikwand. Herstel na een sterilisatie via de Essure methode is niet meer mogelijk. De meeste vrouwen hebben veel pijn na de sterilisatie, met name aan en rondom de buik.
Informatie voor vrouwen die een sterilisatie overwegen.
Bij sterilisatie weten we wat de kans op een zwangerschap is per vrouw gedurende haar leven. Dit gaat dus over meer jaren. Spijt na sterilisatie? Vrouwen die een sterilisatie laten doen, weten meestal zeker dat zij geen kinderwens meer hebben.
Klachten na sterilisatie met Essure geanalyseerd RIVM.
De gemelde klachten komen van vrouwen die tussen 2001 en 2016 het implantaat hebben gekregen. Hun gemiddelde leeftijd was 37 jaar op het moment van de sterilisatie. Analysis of complaints in the Netherlands on Essure: Health problems following a non-surgical sterilization procedure for women.
Sterilisatie van de vrouw Federatie. Project_site_help_text.
Deze richtlijn richt zich op wat volgens de huidige maatstaven de beste zorg is voor vrouwen die een sterilisatie overwegen of ondergaan. In de richtlijn komen de volgende onderwerpen aan de orde: De meest optimale sterilisatie techniek bij vrouwen op basis van effectiviteit en veiligheid De keuze van sterilisatiemethode bij vrouwen De counseling van vrouwen met een sterilisatieverzoek Adviezen ten aanzien van een zwangerschap na sterilisatie De kwaliteitscriteria voor sterilisatie van de vrouw Voor wie is de richtlijn bedoeld?
Sterilisatie vruchtbaarheid Wikipedia.
Bij de vrouw kan sterilisatie plaatsvinden door het blokkeren van beide eileiders. Sterilisatie door laparoscopie of via de vagina hysteroscopische sterilisatie is een betrekkelijk eenvoudige ingreep, waarbij de eileiders worden afgesloten door het plaatsen van clips of plugjes. De betrouwbaarheid van sterilisatie van de vrouw is lager dan aanvankelijk werd aangenomen.

Contacteer ons