Zoeken naar vrouwen sterilisatie

vrouwen sterilisatie
 
Sterilisatie.
Redactie Gepubliceerd: 01-01-2007 Gewijzigd op: 08-12-2016. In tegenstelling tot de meeste voorbehoedsmiddelen is sterilisatie meestal definitief. Je kunt het dus het beste pas laten doen als je echt heel zeker weet dat je geen kinderen meer wilt. Sterilisatie kan zowel bij mannen als bij vrouwen uitgevoerd worden.
Sterilisatie van de vrouw Patiƫntenfolders 5366 Isala.
Bij een beslissing tot een sterilisatie is het van belang bovengenoemde punten af te wegen tegen voor en nadelen van andere methoden om niet meer zwanger te worden. Alhoewel een sterilisatie voor veel vrouwen een goede oplossing is, biedt voor anderen een sterilisatie niet meer voordelen dan een ander voorbehoedmiddel dat hen goed bevalt.
Ik ben vrouw en overweeg een sterilisatie Thuisarts.
Er is een kleine kans dat u na sterilisatie toch nog zwanger wordt: 7 van de 1000 vrouwen worden toch zwanger. Vrouwen vertellen dat ze na sterilisatie met veertjes via de vagina klachten kregen als: buikpijn, rugpijn, onregelmatige, soms heftige bloedingen, vermoeidheid en somberheid.
De ins en outs van sterilisatie en de menstruatie HEVIGBLOEDVERLIES.NL.
Niet 100% betrouwbaar. Na een sterilisatie ben je in de meeste gevallen onvruchtbaar, maar de kans dat je na een sterilisatie toch nog zwanger wordt, is niet uitgesloten. Alhoewel de kans zeer klein is 05, tot 2%, worden 5 tot 20 op de 1.000 vrouwen toch nog zwanger na de operatie.
sterilisatie vrouw.
Na sterilisatie met clip of ring is de kans op een hernieuwde zwangerschap het hoogst. Omstreeks 80% van de vrouwen is na een hersteloperatie voor deze methoden van sterilisatie binnen een jaar weer zwanger. Na dichtbranden van de eileiders ligt dit percentage na een hersteloperatie lager en wel rond de 65%.
Sterilisatie als anticonceptiemethode Anticonceptie.nl.
Veel vrouwen die kiezen voor een sterilisatie, denken dat dit de meest zekere methode is om geen kinderen meer te krijgen. Toch biedt een sterilisatie geen 100% garantie om nooit meer zwanger te worden, hoewel de kans op zwangerschap klein is.
Informatie voor vrouwen die een sterilisatie overwegen.
Bij sterilisatie weten we wat de kans op een zwangerschap is per vrouw gedurende haar leven. Dit gaat dus over meer jaren. Spijt na sterilisatie? Vrouwen die een sterilisatie laten doen, weten meestal zeker dat zij geen kinderwens meer hebben.
Sterilisatie bij de vrouw.
Het risico op complicaties is groter dan bij een sterilisatie via de vagina. Vrouwen die zich laten steriliseren tijdens een keizersnede hebben vaker spijt van hun sterilisatie. Na de sterilisatie. Meteen na de sterilisatie kunt u last krijgen van.: Dit kan tot enkele dagen na de sterilisatie aanhouden.
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Ziekenhuis.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.

Contacteer ons