Zoeken naar prijs sterilisatie vrouw

prijs sterilisatie vrouw
 
Niet-verzekerde zorg OLVG.
Tarieven zijn in voorbereiding. Sterilisatie van de vrouw. Behandelingen zijn in voorbereiding. Tarieven zijn in voorbereiding. Sterilisatie van de man. Hersteloperatie na sterilisatie bij mannen. Afdeling Plastische chirurgie. Als er geen medische reden is voor de operatie, dan betaalt u de kosten zelf.
Vergoeding Sterilisatie 2019 ZorgKiezer.nl.
Je kunt een sterilisatie overwegen als je geen kinderen meer wenst. Een sterilisatie bij mannen is een relatief kleine ingreep waarbij beide zaadleiders tussen de testikels en de prostaat worden onderbroken. Sterilisatie bij de vrouw betekent dat de de eileiders worden afgesloten.
Sterilisatie voor de vrouw Amphia Ziekenhuis.
Sterilisatie voor de vrouw. Gynaecologie en zwangeren. Weet je zeker dat je geen kinderen meer wilt krijgen? Dan kun je een sterilisatie overwegen. Een sterilisatie is een operatie waarbij de gynaecoloog beide eileiders afsluit. Het eitje kan zo niet meer worden bevrucht.
Vergoeding en tarieven.
Mocht u vragen hebben over de hoogte van deze kosten, dan kunt u hiervoor contact opnemen met uw verzekeraar. Het ziekenhuis dient de rekening rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar. Een uitzondering geldt wanneer u een polis heeft, die wij niet hebben gecontracteerd.
Sterilisatie bij de vrouw / Essure.
Sterilisatie bij de vrouw / Essure. Een sterilisatie is een definitieve vorm van anticonceptie waarbij beide eileiders bij de vrouw worden afgesloten. Dit kan met een kijkoperatie in de buik laparoscopische sterilisatie, waarbij de eileiders van buitenaf worden afgesloten. Het kan ook met een kijkoperatie via de schede, de Essure methode.
Kosten Sterilisatie Hond Informatie vergelijken 112huisdier.
Via een dierenverzekering kunt u de kosten gedeeltelijk terugkrijgen. Met een dierenverzekering bent u, naast de kosten van de sterilisatie, voor meerdere medische kosten die uw hond oploopt verzekerd. In onderstaande tabel ziet u welke dierenverzekeraars de kosten van de sterilisatie van uw hond gedeeltelijk vergoed met bijhorende premie en overige voorwaarden. Prijs p/m grote hond.
Vergoedingen IZA.
Sterilisatie vrouw: maximaal 1.500. Sterilisatie man: maximaal 800. Hersteloperatie sterilisatie vrouw: maximaal 2.500. Hersteloperatie sterilisatie man: maximaal 1.500. IZA Classic Comfort. Wat moet ik zelf regelen? U hebt voor sterilisatie een verwijsbrief nodig van uw huisarts, bedrijfsarts of medische specialist.
Standaard prijslijst.
Wanneer er prijsverschil is tussen het moment van het opvragen van de prijs en de aanvang van de behandeling dan is de prijs op het laatstgenoemde moment altijd van toepassing. Bekijk hier de standaard passanten prijslijst voor 2018. Naast de standaard passanten prijslijst vermelden we sinds 2017 ook de passantenprijslijst Dure geneesmiddelen.
Tarieven Bravis ziekenhuis.
Tarievenlijst 2014 GGZ. Zorgverzekeraars hebben afspraken gemaakt met ziekenhuizen welke zorg zij inkopen en voor welke prijs. Het Bravis ziekenhuis heeft contracten gesloten met alle zorgverzekeraars over de te leveren zorg. Hier vindt u een overzicht van de zorgverzekeraars met wie het Bravis ziekenhuis voor 2016 contracten heeft gesloten.
Tarieven.
Wij brengen u dan de zogenaamde passantenprijs in rekening, aan u als patiƫnt of aan de zorgverzekeraar. Door goede afspraken met de zorgverzekeraar te maken, proberen wij te voorkomen dat u zelf de rekening van het ziekenhuis ontvangt. Een overzicht van de passantenprijzen per 1 januari 2017 PDF.

Contacteer ons