Op zoek naar prijs sterilisatie vrouw?

prijs sterilisatie vrouw
 
Prijzen en vergoedingen Catharina Ziekenhuis.
Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar om na te gaan of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Veel voorkomende zorg die niet onder de basisverzekering valt.: Hersteloperatie sterilisatie man/vrouw. Let op: deze lijst is niet uitputtend en bevat enkel de veelvoorkomende behandelingen.
Vergoeding Sterilisatie.
Een sterilisatie maakt een man definitief onvruchtbaar. Bij een vrouw voorkomt een sterilisatie een zwangerschap doordat zaadcellen de eicel niet langer bereiken. Hier leest u wat u vergoed krijgt voor een sterilisatie, wanneer u voor vergoeding in aanmerking komt en waar u terechtkunt.
Vergoeding sterilisatie Krijgt u sterilisatiekosten vergoed? CZ.
Wat krijgt u vergoed voor sterilisatie? Bekijk de vergoeding in onze zorgverzekeringen. Wat krijgt u vergoed? Wij vergoeden sterilisatie uit onze aanvullende verzekeringen. U krijgt de vergoeding voor de kosten van sterilisatie alleen als de ingreep door, of onder verantwoordelijkheid van, een medisch specialist is uitgevoerd.
Independer.
Sterilisatie vrouw Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.
Terug Sterilisatie vrouw. Sterilisatie van de vrouw is een ingreep waarbij de gynaecoloog de eileiders afsluit zodat eicellen niet langer kunnen worden bevrucht. Er zijn verschillende manieren waarop een sterilisatie kan worden uitgevoerd. De gynaecoloog kan een kijkoperatie in de buik laparoscopie uitvoeren, of een kijkoperatie via de baarmoeder hysteroscopie.
Vergoeding sterilisatie vrouw raquo Uitleg Geld.nl.
Wil je precies weten wat de verschillende aanvullende verzekeringen vergoeden voor sterilisatie bij een vrouw? Door in de zorgvergelijker 2018 op Geld.nl enkele verzekeraars te selecteren en uitgebreid met elkaar te vergelijken, kun je precies zien wat zij vergoeden voor sterilisatie bij de vrouw.
Vergoeding Sterilisatie zorgverzekering Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Voor een man varieert de prijs van een sterilisatie tussen de 250-900. Al vrouw betaal je afhankelijk van de methode ongeveer 1200. Denk je erover een aanvullende zorgverzekering af te sluiten voor sterilisatie? Bekijk de voorwaarden en premies van iedere zorgverzekeraar in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond.
Kosten en verzekering Behandelingen die niet door de basisverzekering worden vergoed Westfriesgasthuis.
Sterilisatie van de man. Hersteloperatie na sterilisatie man. Sterilisatie van de vrouw Let op: als de nacontrole incl. echo 42 dagen of later na de ingreep plaatsvindt, is de prijs van de nacontrole ca. Dat bedrag wordt vergoed door uw basisverzekering, maar kan ten laste van uw eigen risico zijn.
Prijzen veelgevraagde tarieven Medisch Spectrum Twente.
Sterilisatie vrouw als bijkomende ingreep tijdens een sectio caesarea naast een keizersnede. Sterilisatie vrouw als bijkomende ingreep bij een andere operatie op medische indicatie naast een andere ingreep. Sterilisatie man inclusief telefonische nacontrole. Hersteloperatie na sterilisatie man inclusief telefonische nacontrole.
Definitieve anticonceptie sterilisatie Bergman Clinics.
Voorheen Alant Vrouw. Pijn bij het plassen. Pijn bij het vrijen. Oorzaak pijn bij het vrijen. Onderzoek pijn bij het vrijen. Behandeling pijn bij het vrijen. Menopauze en overgang. Zwelling in de onderbuik. Oorzaak zwelling in de onderbuik. Onderzoek zwelling in de onderbuik. Behandeling zwelling in de onderbuik. Oorzaak abnormaal bloedverlies. Onderzoek abnormaal bloedverlies. Behandeling abnormaal bloedverlies. Jonge meiden spreekuur 12-20 jaar. Sterilisatie: de voorbereiding.

Contacteer ons