Meer resultaten voor laten steriliseren man

laten steriliseren man
 
Vasectomie: sterilisatie bij de man Zaans Medisch Centrum.
Vasectomie: sterilisatie bij de man. De behandeling in het kort. Operatie op de poliklinische ok. Duur behandeling: 15 minuten. U mag direct na de behandeling naar huis. U bent niet direct onvruchtbaar. Aantal behandelingen of onderzoeken volgens de wettelijke norm. 075 650 12 90 Online afspraak maken. op werkdagen van 08.00 17.00 uur. 075 650 12 90. Route Zuid 1.15. U heeft besloten een vasectomie, oftewel sterilisatie, uit te laten voeren.
Vergoeding Sterilisatie 2019 Vergoedingen Zilveren Kruis.
Dan kunt u sterilisatie overwegen. Dit is een blijvende oplossing om zwangerschap te voorkomen. Zilveren Kruis heeft een vergoeding voor sterilisatie uit de aanvullende verzekering. Laat mijn verzekering zien. Log in en bekijk welke vergoeding en voorwaarden voor u gelden.
Sterilisatie: Nationale-Nederlanden.
Man: maximaal 400., Vrouw: maximaal 1.250., Ongedaan maken: 100%. U hoeft geen wettelijke eigen bijdrage te betalen. De tarieven voor sterilisatie verschillen in Nederland behoorlijk van elkaar. Het is raadzaam goed te vergelijken om zo de kans te verkleinen dat u bij moet betalen. U heeft geen eigen risico. Waar kunt u terecht? U kiest zelf uw ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum via de Zorgvergelijker. Bel voor meer informatie de Nationale-Nederlanden Ziekenhuislijn: 013 593 82 56. Wat u verder moet weten. U heeft een verwijzing nodig van uw huisarts. U krijgt de vergoeding voor de kosten van sterilisatie alleen als de ingreep door, of onder verantwoordelijkheid van, een medisch specialist is uitgevoerd. U heeft geen toestemming nodig van Nationale-Nederlanden. Wilt u de sterilisatie laten uitvoeren door een huisarts?
Antonius Zorggroep // Urologie Behandelingen urologie Vasectomie.
Radiologie Nucleaire geneeskunde. Als een man zeker weet dat hij geen kinderen meer wil, dan kan hij zich laten steriliseren. Bij de sterilisatie van de man Vasectomie worden de zaadleiders doorgesneden en met een draadje afgesloten. Hierdoor kunnen er geen zaadcellen meer in het zaadvocht komen en wordt u definitief onvruchtbaar.
Sterilisatie man Ziekenhuis Gelderse Vallei.
Voor contact: Gelderse Vallei Vivre. Afspraak maken of wijzigen. In MijnZGV kunt u uw afspraken bekijken. Voor een afspraak: zie contactgegevens. Gelderse Vallei Vivre. Viewer voor webcontent. Component Action Menu. Viewer voor webcontent. Component Action Menu. Meest gezocht bij: Sterilisatie man.
Sterilisatie bij de man.
U bevindt zich hier: Home Onderzoeken Behandelingen Sterilisatie bij de man. Sterilisatie bij de man. Vasectomie is het Latijnse woord voor sterilisatie bij de man. Bij deze ingreep wordt van de linker en de rechter zaadleider een stukje weggenomen 2 cm, waarna de uiteinden worden afgebonden.
Sterilisatie man Máxima Medisch Centrum. search. menu. close. eye. search. search.
Na de behandeling. Sterilisatie ongedaan maken. Sterilisatie bij de man. Sterilisatie bij de man. Er zijn verschillende mogelijkheden om ongewenste zwangerschappen te voorkomen, bijvoorbeeld de anticonceptiepil, het condoom, het spiraaltje of sterilisatie. Sterilisatie is een definitieve anticonceptiemethode. In principe is een sterilisatie onomkeerbaar.
Sterilisatie bij mannen Albert Schweitzer ziekenhuis.
Het is de bedoeling dat u dan vers zaad meeneemt. De uroloog kan onder de microscoop zien of er nog zaadcellen aanwezig zijn en of de ingreep geslaagd is. Meer informatie over de sterilisatie bij mannen vindt u in de folder Sterilisatie man.
sterilisatie.
Als het besluit om zich te laten steriliseren is genomen moet men zich realiseren dat in beginsel de sterilisatie definitief is en er een situatie van blijvende onvruchtbaarheid is ontstaan. Aan de hormonale regulering van de vruchtbaarheid verandert echter niets, dit in tegenstelling tot sterilisatie bij dieren, waar meestal sprake is van castratie i.p.v. Bij sterilisatie van man of vrouw wordt alleen de mogelijkheid van transport van eicel of zaadcel weggenomen: eicellen en zaadcellen worden nog wel geproduceerd.
Sterilisatie vergoeding update: 2019 Zorgwijzer.
Een sterilisatie kan zowel bij mannen als vrouwen worden uitgevoerd, hoewel de ingreep bij vrouwen een stuk ingrijpender en ook duurder is. De sterilisatie bij een man vasectomie betreft slechts een kleine ingreep waarbij wordt gezorgd dat de zaadcellen niet meer naar buiten kunnen.

Contacteer ons