Resultaten voor wat kost een sterilisatie vrouw

wat kost een sterilisatie vrouw
 
Vergoeding Sterilisatie.
Een sterilisatie maakt een man definitief onvruchtbaar. Bij een vrouw voorkomt een sterilisatie een zwangerschap doordat zaadcellen de eicel niet langer bereiken. Hier leest u wat u vergoed krijgt voor een sterilisatie, wanneer u voor vergoeding in aanmerking komt en waar u terechtkunt.
Kosten en verzekering Behandelingen die niet door de basisverzekering worden vergoed Westfriesgasthuis.
Wat zijn de meest voorkomende behandelingen in het Westfriesgasthuis die niet door de basisverzekering worden vergoed, maar mogelijk wel uit de aanvullende? En wat zijn de kosten daar dan van? Hieronder vindt u een overzicht. Het gaat om veel voorkomende behandelingen die meestal niet vergoed worden door de basisverzekering. Wij adviseren u om dit altijd bij uw zorgverzekeraar na te vragen. De genoemde tarieven gelden voor 2018. Sterilisatie van de man. Hersteloperatie na sterilisatie man. Sterilisatie van de vrouw Let op: als de nacontrole incl.
Sterilisatie, wat kost dat? Zwangerschapspagina. Sterilisatie, wat kost dat? Zwangerschapspagina.
ik laat mij binnenkort steriliseren maar ik vraag mij af wat dat kost? Uit mijn verzekering krijg ik 1250 euro vergoed, maar is dat voldoende? Ik weet nog niet of ik Essure of de normale sterilisatie laat doen moet nog naar de gyn. Ik kan mijn verzekering nog aanpassen voor komend jaar als dat nodig is. Tenminste, ik ga ervan uit dat ik dit jaar niet meer geholpen kan worden. De jongste in een rij van 5! Mijn broer en zussen zijn 14, 12, 5 en 3. Serafijntje Fanatiek lid. 22 jun 2007. 2 Serafijntje, 14 nov 2011. Dat is per ziekenhuis verschillend, dus je moet even op de website van jouw" ziekenhuis kijken. Hier kost sterilisatie van de man 557 euro, maar voor een vrouw zal dat bedrag ongetwijfeld anders zijn.
Independer.
Definitieve anticonceptie sterilisatie Bergman Clinics.
Voorheen Alant Vrouw. Pijn bij het plassen. Pijn bij het vrijen. Oorzaak pijn bij het vrijen. Onderzoek pijn bij het vrijen. Behandeling pijn bij het vrijen. Menopauze en overgang. Zwelling in de onderbuik. Oorzaak zwelling in de onderbuik. Onderzoek zwelling in de onderbuik. Behandeling zwelling in de onderbuik. Oorzaak abnormaal bloedverlies. Onderzoek abnormaal bloedverlies. Behandeling abnormaal bloedverlies. Jonge meiden spreekuur 12-20 jaar. Sterilisatie: de voorbereiding.
Sterilisatie vergoeding augustus 2018 Zorgwijzer.
De sterilisatie bij een vrouw is ingewikkelder en kost meer tijd. Daardoor liggen de tarieven voor de behandeling tevens hoger: gemiddeld tussen de 1250 en 1500 euro, maar er zijn ook uitschieters richting de 2000 euro. Het loont daarom zeker om verschillende zorgaanbieders te benaderen voor een richtprijs. Voor een sterilisatie geldt geen vergoeding vanuit de basisverzekering.
Vergoeding sterilisatie vrouw raquo Uitleg Geld.nl.
Als je als vrouw een sterilisatie wilt ondergaan, is het bijna altijd zinvol hiervoor een aanvullende verzekering af te sluiten. Bij veel ziekenhuizen kost een sterilisatie tussen de 1.700 en 3.500 euro. Als je een vergoeding krijgt van 1.200 of 1.250 euro, moet je dus vrijwel altijd een deel van de kosten zelf betalen. Toch is dit zolang de aanvullende verzekering niet meer dan 100 euro per maand kost wat zelden voorkomt nog steeds rendabel.
Vergoeding sterilisatie Krijgt u sterilisatiekosten vergoed? CZ.
Wat krijgt u vergoed voor sterilisatie? Bekijk de vergoeding in onze zorgverzekeringen. Wat krijgt u vergoed? Wij vergoeden sterilisatie uit onze aanvullende verzekeringen. U krijgt de vergoeding voor de kosten van sterilisatie alleen als de ingreep door, of onder verantwoordelijkheid van, een medisch specialist is uitgevoerd.
Vergoeding Sterilisatie zorgverzekering Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Om de kosten deels vergoed te krijgen, kun je een aanvullende verzekering afsluiten. Wat kost sterilisatie? De kosten van een sterilisatie varieren sterk per ziekenhuis. Het is verstandig de prijzen vooraf te vergelijken. Voor een man varieert de prijs van een sterilisatie tussen de 250-900. Al vrouw betaal je afhankelijk van de methode ongeveer 1200.
Cookie Manager Independer.

Contacteer ons