Meer resultaten voor vasectomie ongedaan maken

vasectomie ongedaan maken
 
Medisch Centrum Leeuwarden Sterilisatie man vasectomie.
Sterilisatie man vasectomie. U kunt bij de polikliniek urologie terecht voor een vasectomie. Bij deze ingreep worden de zaadleiders onder plaatselijke verdoving doorgenomen en dichtgebonden of dichtgeschroeid. Na de ingreep kunnen de zaadcellen het zaadvocht niet meer bereiken, waardoor u onvruchtbaar wordt. Omdat een sterilisatie in principe niet meer ongedaan gemaakt kan worden moet u zeker weten dat u geen kinderen meer wilt, ook niet in een eventuele nieuwe relatie.
Vergoeding sterilisatie Krijgt u sterilisatiekosten vergoed? CZ.
Bekijk de vergoeding in onze zorgverzekeringen. Wat krijgt u vergoed? Wij vergoeden sterilisatie uit onze aanvullende verzekeringen. U krijgt de vergoeding voor de kosten van sterilisatie alleen als de ingreep door, of onder verantwoordelijkheid van, een medisch specialist is uitgevoerd.
Sterilisatie: Nationale-Nederlanden.
Ongedaan maken: geen vergoeding. Man: maximaal 400., Vrouw: maximaal 1.250., Ongedaan maken: 100%. Man: maximaal 400., Vrouw: maximaal 1.250., Ongedaan maken: 100%. U hoeft geen wettelijke eigen bijdrage te betalen. De tarieven voor sterilisatie verschillen in Nederland behoorlijk van elkaar.
Sterilisatie bij de man.
In dit geval vindt eventueel na overleg met uw uroloog een re-sterilisatie plaats. Vasectomie is in principe een definitieve ingreep. In voorkomende gevallen kan een sterilisatie wel eens ongedaan gemaakt worden. De ingreep heeft geen invloed op het mechanisme en het gevoel bij de zaadlozing.
Sterilisatie man Máxima Medisch Centrum. search. menu. close. eye. search. search.
Het is dan ook verstandig om voor de ingreep contact op te nemen met uw ziektekostenverzekeraar om te informeren of u voor vergoeding in aanmerking komt. U heeft altijd een verwijsbrief van de huisarts nodig, ook al krijgt u de ingreep niet vergoed door uw zorgverzekering. Sterilisatie ongedaan maken.
Vergoeding Sterilisatie.
Bij een vrouw voorkomt een sterilisatie een zwangerschap doordat zaadcellen de eicel niet langer bereiken. Hier leest u wat u vergoed krijgt voor een sterilisatie, wanneer u voor vergoeding in aanmerking komt en waar u terechtkunt. Wat krijgt u vergoed uit de Basisverzekering?
Hersteloperatie na sterilisatie man CWZ Nijmegen.
Hersteloperatie na sterilisatie man. Hersteloperatie na sterilisatie man. Algemene informatie patiënten. Hersteloperatie na sterilisatie man. Wat is een hersteloperatie na sterilisatie? Deze ingreep maakt de sterilisatie vasectomie ongedaan. De medische naam voor het herstellen van de zaadleiders is vaso-vasectomie. Hoe gebeurt een hersteloperatie na sterilisatie?
Vergoedingen Ziekenhuiszorg UMC Zorgverzekering.
behandelingen tegen snurken met uvuloplastiek. het ongedaan maken van de sterilisatie bij man en vrouw. het starten van vruchtbaarheidsgerelateerde zorg zoals IVF als je een vrouw bent van 43 jaar of ouder. Je hebt voor bepaalde behandelingen vooraf onze toestemming nodig.:
Hersteloperatie bij mannen na een sterilisatie.
Een sterilisatie kan tegenwoordig ongedaan gemaakt worden met micro chirurgische technieken. Of de patiënt na de operatie weer een zwangerschap tot stand kan brengen hangt van de persoonlijke situatie af. In deze folder leest u meer over de operatie en de slagingskansen. Op deze pagina snel naar. Bekijk de folder PDF. 088 320 25 00. Maandag t/m vrijdag 08.30 16.30 uur. Locaties Urologie Wachttijden bekijken Specialist vinden. Ziekenhuis Utrecht Soestwetering 1 Utrecht. Ziekenhuis Nieuwegein Koekoekslaan 1 Nieuwegein. Locatie Woerden Polanerbaan 2 Woerden. Spoedzorg sinds 1 januari 2018 gesloten. Polikliniek Utrecht Overvecht Neckardreef 6 Utrecht. Polikliniek Houten Hofspoor 2 Houten. Polikliniek Mijdrecht Hoofdweg 1 Mijdrecht. Antonius heeft meerdere locaties. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven welke locatie uw voorkeur heeft.
sterilisatie vasectomie Specialisme Urologisch Centrum.
U bespreekt het voornemen tot sterilisatie met uw behandelende uroloog. Als er geen bijzonderheden zijn, zoals gebruik van bloedverdunners en als u een akkoord verklaring voor sterilisatie vasectomie ondertekend meebrengt, voeren wij de behandeling uit tijdens een eerstvolgende raadpleging in het A.S.Z. Na de sterilisatie. De eerste paar dagen na de ingreep moet u zware werkzaamheden, sport en geslachtsgemeenschap vermijden. U mag in die periode douchen maar niet baden. De hechtingen hoeven niet verwijderd te worden. Deze lossen na enkele weken op. Na de sterilisatie bent u niet direct onvruchtbaar. Na een 3-tal maanden kunt u het sperma laten onderzoeken. Na afgeven van een spermastaal op het laboratorium bespreekt u het resultaat met uw behandelende uroloog of huisarts. Als er geen zaadcellen meer in het sperma aanwezig zijn, bent u er zeker van dat u onvruchtbaar bent. U en uw partner kunnen dan stoppen met het gebruik van voorbehoedsmiddelen. Kans op zwangerschap na sterilisatie. Een sterilisatie is een nagenoeg definitieve manier om zwangerschap te voorkomen. Er is een bijzonder kleine kans 003%, dat de zaadleiders terug aan elkaar groeien en opnieuw doorgankelijk worden. Dit noemt men herkanalisatie. Dan bent u toch terug vruchtbaar. Sterilisatie ongedaan maken.

Contacteer ons