Op zoek naar sterilisatie ongedaan maken man?

sterilisatie ongedaan maken man
 
Antonius Zorggroep // Urologie Behandelingen urologie Hersteloperatie na sterilisatie.
Radiologie Nucleaire geneeskunde. Vrouw en Kind. Hersteloperatie na sterilisatie. In het verleden heeft u een sterilisatieoperatie vasectomie gehad. U hebt besloten om die weer ongedaan te laten maken. Het is mogelijk om een hersteloperatie te laten doen. De hersteloperatie heet vaso-vasostomie.
hersteloperatie na sterilisatie bij mannen Albert Schweitzer ziekenhuis.
Ik wil een afspraak maken. MijnASz, uw online dossier. A A A. U bent nu hier. Homepage Specialismen Urologie Behandelingen Hersteloperatie na sterilisatie bij mannen Vaso-vasostomie. Verwijderen van een poliep uit de blaas. Verwijderen van weefsel uit de prostaat. Verwijderen van een niersteen via een operatie.
Vergoeding sterilisatie Krijgt u sterilisatiekosten vergoed? CZ.
Bekijk de vergoeding in onze zorgverzekeringen. Wat krijgt u vergoed? Wij vergoeden sterilisatie uit onze aanvullende verzekeringen. U krijgt de vergoeding voor de kosten van sterilisatie alleen als de ingreep door, of onder verantwoordelijkheid van, een medisch specialist is uitgevoerd.
Hersteloperatie na sterilisatie bij de man vasovasostomie Amphia Ziekenhuis.
Hersteloperatie na sterilisatie bij de man vasovasostomie. Wanneer u ooit bent gesteriliseerd en dit weer ongedaan wilt laten maken, dan kunt u een hersteloperatie vasovasostomie ondergaan. Een gespecialiseerde uroloog maakt de doorgesneden of afgesloten zaadleiders weer open. Daarna worden ze met zeer fijn hechtdraad aan elkaar gezet.
Vergoeding refertilisatie 2019 ZorgverzekeringWijzer.
De kans dat na herstel, de doorgankelijkheid van de zaadleider ook weer de vruchtbaarheid van de man herstelt, varieert tussen de 50 en de 75% en is mede afhankelijk van de tijdsduur die verlopen is sinds de operatieve sterilisatie. De kans op een zwangerschap na een refertilisatie is helaas iets kleiner en varieert tussen de 40 en de 50%.
Sterilisatie man vasectomie.
Het wordt daarom aangeraden om een zorgvuldige overweging te maken om het wel of niet te doen. Doel van een sterilisatie van de man. De sterilisatie heeft als doel om de toevoer van zaadcellen tot het sperma af te sluiten.
Hersteloperatie Fertiliteit.info.
Ongedaan maken van sterilisatie. Sterilisatie bij de man is in Nederland een veelvuldig gebruikt permanent anticonceptiemiddel. Ongeveer 25, tot 5% van de gesteriliseerde mannen wenst later toch weer een kind te verwekken. Meestal gaat het om een tweede huwelijk, echter soms is een kind overleden of is er de wens tot verdere gezinsuitbreiding.
Vasovasostomie: hersteloperatie na sterilisatie Kenniscentrum Urologie Slingeland Ziekenhuis.
Vasovasostomie: hersteloperatie na sterilisatie. bij de man. Mannen die in het verleden zich hebben laten steriliseren, kunnen dit middels een vasovasostomie ongedaan laten maken. Sterilisatie is een veel gebruikte methode voor anticonceptie, waarbij het uitgangspunt was dat deze onomkeerbaar en dus definitief zou zijn.
Sterilisatie: Nationale-Nederlanden.
Ongedaan maken: geen vergoeding. Man: maximaal 400., Vrouw: maximaal 1.250., Ongedaan maken: 100%. Man: maximaal 400., Vrouw: maximaal 1.250., Ongedaan maken: 100%. U hoeft geen wettelijke eigen bijdrage te betalen. De tarieven voor sterilisatie verschillen in Nederland behoorlijk van elkaar.
sterilisatie ongedaan maken Medische Forum Dokter.nl.
en een hersteloperatie, weet niet eens of dat gaat, en wat het zou kosten. de keuze om te steriliseren was inderdaad te vroeg, zoals ze voorspeld hadden. Anoniem 16 oktober 2009 om 2301: 12. Sterilisatie ongedaan maken II. Sterilisatie ongedaan laten maken. Herstel sterilisatie bij man.

Contacteer ons