Op zoek naar sterilisatie bij een man?

sterilisatie bij een man
 
Sterilisatie bij mannen Albert Schweitzer ziekenhuis.
Beide uiteinden worden met een titanium clipje gesloten. De wondjes worden met oplosbaar hechtmateriaal gesloten. De behandeling duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Na afloop kunt u gewoon naar huis. Na 3 maanden wordt u weer op de polikliniek verwacht. Het is de bedoeling dat u dan vers zaad meeneemt. De uroloog kan onder de microscoop zien of er nog zaadcellen aanwezig zijn en of de ingreep geslaagd is. Meer informatie over de sterilisatie bij mannen vindt u in de folder Sterilisatie man.
Sterilisatie bij de man Vasectomie ZorgSaam.
Naar het ziekenhuis. Sterilisatie bij de man Vasectomie. Sterilisatie bij de man Vasectomie. Op deze pagina geven we een globaal overzicht over de gang van zaken rond vasectomie. Het is goed te realiseren dat voor u persoonlijk de situatie anders kan zijn dan beschreven.
Independer.
Sterilisatie bij de man urologie Gelre ziekenhuizen.
Sterilisatie bij de man urologie. Sterilisatie bij de man vasectomie is een vorm van anticonceptie waarbij de beide zaadleiders tussen de testikels zaadballen en de prostaat worden onderbroken. Deze vorm van anticonceptie onvruchtbaar laten maken is erg betrouwbaar en heeft een erg lage kans op ongewenste zwangerschap.
Cookiebepaling.
Sterilisatie bij de man Bravis ziekenhuis.
Sterilisatie bij de man. U bent bij het Bravis ziekenhuis onder behandeling van de uroloog omdat u zich wilt laten steriliseren. Bij een sterilisatie onderbreekt de uroloog de zaadleiders. Daardoor kunnen zaadcellen het zaadvocht niet meer bereiken. Sterilisatie vasectomie is een eenvoudige operatie en is niet van invloed op uw seksuele leven.
Sterilisatie van de man Urologie Catharina Ziekenhuis.
Sterilisatie van de man. Sterilisatie van de man. Bij een sterilisatie vasectomie van de man onderbreekt de arts de zaadleiders. Dit gebeurt meestal onder plaatselijke verdoving. Informatie over deze ingreep leest u in de folder. Bekijk de folder Sterilisatie van de man.
Vasectomie: sterilisatie bij de man Zaans Medisch Centrum.
Vasectomie: sterilisatie bij de man. De behandeling in het kort. Operatie op de poliklinische ok. Duur behandeling: 15 minuten. U mag direct na de behandeling naar huis. U bent niet direct onvruchtbaar. Aantal behandelingen of onderzoeken volgens de wettelijke norm. 075 650 12 90 Online afspraak maken. op werkdagen van 08.00 17.00 uur. 075 650 12 90. Route Zuid 1.15. U heeft besloten een vasectomie, oftewel sterilisatie, uit te laten voeren.
Sterilisatie: Nationale-Nederlanden.
De datum van de eerste afspraak bij de medisch specialist is bepalend voor de vergoeding. Heeft u op die datum geen aanvullende verzekering met een vergoeding voor sterilisatie? Dan vergoeden we de kosten niet. Man: maximaal 400., Vrouw: maximaal 1.250.,
Sterilisatie bij Mannen Vasectomie Avisina.
Er zijn wel mogelijkheden om de doorgankelijkheid van de zaadleiders te herstellen, maar de kans dat een hersteloperatie slaagt is matig. Een sterilisatie bij mannen is dan ook alleen een goede keus wanneer u zeker weet dat u geen kinderen meer wilt. Voorbereiding Sterilisatie Man.

Contacteer ons