Meer resultaten voor Kosten sterilisatie

Kosten sterilisatie
 
Sterilisatie vergoeding OHRA Zorgverzekering.
Afhankelijk van jouw aanvullende verzekering krijg je de kosten van sterilisatie en het ongedaan maken ervan mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed. Je krijgt de vergoeding voor de kosten van sterilisatie alleen als de ingreep door, of onder verantwoordelijkheid van een medisch specialist is uitgevoerd.
Seks na sterilisatie vasectomie man.
Ook al verandert er fysiek niets, psychisch kan er voor sommige mannen wel wat veranderen. Het komt weinig voor maar desalniettemin zijn er mannen die het als een gemis ervaren dat ze niet meer vruchtbaar zijn. Kosten van sterilisatie. Een vasectomie wordt niet vergoed in het basispakket van de ziektekostenverzekering.
Zwerfkat, sterilisatie en castratie Gemeente Mol.
Samen met de vzw Poezencentrale Mol zetten we ons in om op een diervriendelijke manier het aantal zwerfkatten te beperken. Dit doen we door sterilisatie en castratie van zoveel mogelijk zwerfkatten. Op termijn daalt hierdoor het aantal zwerfkatten in een bepaalde buurt. Iedere inwoner kan een probleem met zwerfkatten in zijn buurt melden. Het moet gaan om zwerfkatten binnen de gemeentegrenzen. Wat verstaan we onder een zwerfkat.: een kat kattin of kater die verblijft in de omgeving van mensen van wie ze vrijwillig of niet, een deel van haar voeding krijgt. Deze kat, die geen eigenaar meer heeft, blijft baas over haar verplaatsingen en over haar voortplanting. Een huiskat daarentegen kan omschreven worden als een kat die de woning met haar meester deelt. Deze meester beheerst de voortplanting en de bewegingen van deze kat en voorziet ze van voedsel. Een zwerfkattenprobleem kan gemeld worden aan de milieudienst met de opgave van je naam, adres en telefoonnummer. Voor de inwoners zijn hier geen kosten aan verbonden.
Medisch Centrum Leeuwarden Sterilisatie man vasectomie.
U krijgt hiervoor een formulier mee en een potje waar u het sperma in kunt opvangen. Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt de kosten van de sterilisatie niet. Of u in aanmerking komt voor vergoeding van de kosten van de ingreep, hangt af van uw zorgverzekeraar en van uw pakket.
Sterilisatie van de man.
In dat geval is er opnieuw kans op bevruchting. Een sterilisatie wordt niet uitgevoerd als uw partner zwanger is. Het advies is ook om niet tot een sterilisatie over te gaan totdat uw jongste kind een jaar oud is. Folder: Sterilisatie van de man.
Kosten sterilisatie kat Katten verzekering.
Verzekering voor huisdieren. Home Kosten sterilisatie kat. Kosten sterilisatie kat Katten verzekering. Kosten sterilisatie kat. Je wilt je kat laten steriliseren, maar je hebt het niet heel breed. Je wilt dan ook graag weten wat de kosten zijn voor een sterilisatie.
Sterilisatie bij de man.
Dit spontane herstel van de vruchtbaarheid treedt in 003, % van de gevallen op. Sterilisatie bij de man mag dan ook als de meest veilige vorm van anticonceptie worden beschouwd. Neem vooraf contact op of uw zorgverzekering deze ingreep vergoed. Is dit het geval dan ontvangt u een factuur van het ziekenhuis die u inlevert bij uw zorgverzekering. Vergoed uw zorgverzekering deze ingreep niet dan betaalt u voor de ingreep het bedrag bij de debiteurenadministratie. Afhankelijk van de doorverwijzing van uw huisarts, belt u voor het maken van een afspraak, tijdens kantooruren met de receptie van de poli chirurgie of de poli urologie. Hebt u nog vragen? Hebt u na het lezen van deze informatie nog vragen, belt u dan tijdens kantooruren naar de receptie van de chirurgie polikliniek of de urologie polikliniek. Wilt u deze pagina delen via Social media? Klik dan hier. Contact en afspraak. Urologie polikliniek 020-6346243. Chirurgie polikliniek 020-6346231. Lees meer: Wat kost ziekenhuiszorg? Wanneer uw afspraak niet op tijd is afgezegd. Werken en Leren. Wie zijn wij. Pers en media. Tel: 020 6346346. Pers en media. Rechten en plichten. Compliment, klacht of suggestie? Kosten en verzekering.
Gemeenten samenwerkingsovereenkomsten.
2 De mate van samenwerking en terugbetaling van de gedane dierenartskosten.: Volledig: vergoeden alle gedane sterilisatie / castratiekosten zwerfkatten. Beperkt: vergoeden tot een vooraf vastgesteld bedrag. Afspraken met VZW FELIX. 089 / 65 12 70. 089 / 79 08 29.
Sterilisatie kat, wat kost dat? Dierenverzekering Vergelijken.
Daarom kan je soms een paar tientjes besparen door voor een goedkopere praktijk te kiezen. Daarnaast is het ook zo dat de methode van sterilisatie een belangrijke rol speelt. Indien de sterilisatie op de traditionele wijze gebeurd dan kan dit kosten besparen.
Sterilisatie man vasectomie AZ Delta Roeselare-Menen-Torhout.
Sterilisatie man vasectomie. Gewone verzekerden ziekenfonds. Gemiddelde ligduur dagziekenhuis. Implantaten medische hulpmiddelen. 40 tot 55. 350 tot 400. Alle kosten die het verblijf en de verzorging met zich meebrengen, worden op de ziekenhuisfactuur geplaatst. De ziekenhuisfactuur geeft aan welk bedrag de patiƫnt betaalt en welk bedrag het ziekenfonds of de arbeidsongevallenverzekeraar betaalt.

Contacteer ons